Dispoziție nr. 95_C din 15 august 2019

"Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției: 

Stimați lucrători din domeniul financiar din raionul Rezina!

    Tradițional, la 15 august se sărbătorește ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 216 din 12 iulie 1995. În acest an, ziua financiarului se află la cea de-a XXIV-a aniversare oficială. Cu acest prilej, vă adresez sincere felicitări tuturor celor care sunt implicați în dezvoltarea continuă a sistemului financiar. Suntem recunoscători, că împreună cu colegii dumneavoastră ați operat cu opțiuni...

Tinerii își doresc îmbunătățirea calității vieții lor acasă

   La începutul săptămânii curente, pe 12 august, în incinta Casei Guvernului s-a desfășurat Forumul Național de Tineret, cu genericul "Tinerii transformă țara", organizat de către Consiliul Național al Tinerilor din Moldova.    Evenimentul a avut drept scop integrarea priorităților tinerilor pe agenda guvernului și a avut loc în contextul celebrării Zilei Internaționale a Tineretului. La fel, a prezentat o platformă de dialog dintre...Președintele Eleonora Graur – candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova

       Eleonora Graur, președintele raionului Rezina, și-a ridicat astăzi Legitimația de candidat la funcția de deputat  în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Democrat din Moldova pe circumscripția uninominală nr. 13 Rezina, parte componentă a căreia este marea majoritate a localităților din raioanele Rezina și Șoldănești. Dumneaei a decis să facă acest pas în intenția nobilă de continuare a proiectelor aflate în derulare în teritoriu, de inițiere a altora noi, dar și de a face auzită vocea cetățenilor din localitățile circumscripției electorale nr. 13 în forul legislativ al țării. Oamenii care o cunosc sunt convinși că în persoana dnei Eleonora Graur vor avea un reprezentant demn în Parlamentul țării, capabil să-i asculte și să-i ajute în soluționarea diferitor probleme.

       Urmare a ridicării Legitimației de candidat la funcția de deputat  în Parlamentul Republicii Moldova și în corespundere cu prevederile legale, astăzi Eleonora Graur a fost suspendată din funcția de președinte al raionului Rezina pentru perioada electorală. Atribuțiile de funcție ale președintelui raionului urmează să fie îndeplinite de către Vasile Gobjilă, vicepreședinte în probleme juridico-sociale.

       Cu acest prilej, membrii echipei, împreună cu care activează de aproape 8 ani, i-au dorit dnei Eleonora Graur succese în realizarea aspirațiilor, puteri și rezultate foarte bune în ziua de 24 februarie 2019. Să fie într-un ceas bun, cu Doamne-ajută!

Acasă

În sus