Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 25-29.03.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     25 martie 2019: satele Zahoreni, Horodiște (parțial) - 09:00-16:30;     26 martie 2019: satele Trifești, Horodiște (parțial) - 09:00-16:00;     27 martie 2019: satele Pereni, Trifești, Horodiște (parțial) - 09:00-16:30.     28 martie...

Modalități noi de ocupare a forței de muncă

   Subdiviziunea teritorială Ocuparea Forței de Muncă a raionului Rezina (STO) informează că, conform prevederilor Legii noi nr. 105 din 14 iunie 2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj, data intrării în vigoare - 10.02.2019,  vine pe piața muncii cu un șir de măsuri noi de ocupare.    Instruirea la locul de muncă în cadrul unității: stabilește modul și condițiile de organizare, desfășurare a...

Turneul de volei "Odobescu Niculai"

    Sportul este vigoare, sănătate, dăruire și poate deveni, până la urmă, un mod de viață. Pentru cuizăuceni, sportul și anume voleiul s-a înrădăcinat datorită regretatului profesor de educație fizică Niculai Odobescu. Prin propriul exemplu le-a demonstrat consătenilor că acest sport este deosebit și licărul din ochii dumnealui i-a adunat și îi adună încă pe cuizăuceni pe terenul de volei. Începutul acestei primăveri a fost cu...Atmosferă de sărbătoare pentru managerii din domeniul educațional

     La hotarul dintre ani, când clinchetul de clopoțel aduce speranță și încredere într-un viitor mai luminos, managerii școlari din instituțiile preșcolare și preuniversitare din raionul Rezina au fost invitați, într-o atmosferă de suflet, alături de președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, și șeful-adjunct al DÎTS, Angela Vâșcovschi.

    Profitând de organizarea acestei întâlniri de suflet, președintele Eleonora Graur a făcut o trecere în revistă a performanțelor înregistrate pe parcursul anului precedent de studii de cadrele didactice din instituțiile din raion. Pe această cale, i-a felicitat cu frumoasele sărbători care ne bat la ușă, dorindu-le ca toate visele, pe care le făuresc în aceste zile magice, să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să le aducă bucurie în inimi, iar în case - fericire și belșug.

     La rându-i, șeful DÎTS, Lilia Lazari și-a felicitat colegii cu sărbătorile de iarnă dorindu-le sănătate, clipe fericite alături de cei dragi, zile senine, plină de lumină și căldură.

     Ambianța de sărbătoare a fost înfrumusețată de către colindătorii de la Gimnaziul Pripiceni-Răzeși care cu mult suflet și dedicație au adus în dar un buchet de alese colinde din zestrea neamului.

     Nu au rămas în urmă nici urările de sănătate, belșug, lumină și căldură din partea instituțiilor preșcolare, în persoana Lidiei Tacu, directorul grădiniței de copii din satul Peciște.

     Întrunirea constituie o pagină aparte în sufletele celor prezenți în pragul sfintelor sărbători de iarnă. Gazda a fost generoasă și au împărțit daruri dulci și mici suvenire.

Iuliana POPA-CRUDU

    

Acasă

În sus