Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

     A treia duminică din luna septembrie îmi oferă un prilej deosebit de a vă felicita cu ocazia sărbătorii profesionale. Instituirea acestei sărbători denotă importanța și măreția meseriei pe care o exercitați zi de zi în folosul comunității și față de persoanele care au nevoie de grijă și atenție deosebită.     Îmi exprim întreaga recunoștință pentru aportul la dezvoltarea serviciilor de asistență și protecție socială. Apreciez înal...

Comisia pentru Protecția Copilului din raionul Rezina, în ședință extraordinară

   La finele săptămânii trecute, pe o rețea de socializare a fost publicat un video, în care o mamă, cu vârsta de 27 de ani, își impunea copilul de doar 3 ani să se stranguleze. Gravul incident a avut loc sâmbătă, 07 septembrie 2019, în satul Peciște din raionul Rezina.    Ceva mai târziu a fost alertată poliția, aceasta intervenind la timp. Potrivit Ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, femeia...

"Dinamo" din Cuizăuca a câștigat Campionatul raionului la fotbal, ediția 2019

    Sfârșitul lunii august a adus cu sine și finala Campionatului raionului Rezina la fotbal, ediția a XVI-ea. Astfel, după ce, începând cu 05 mai curent, în fiecare zi de duminică, membrii echipelor și amatorii sportului-rege au savurat din plin feeria meciurilor disputate în localitățile raionului, ziua de 25 august a pus față-n față cei mai puternici participanți în actuala ediție a Campionatului. Atât finala mică, cât...Președintele Eleonora Graur în satul Peciște

    Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, s-a deplasat recent în satul Peciște, având zi de audiență în localitate.

    În deschiderea ședinței, primarul de Peciște, Emanuil Scânteianu, a îndemnat locuitorii să profite de ocazie și să adreseze toate întrebările care îi frământă.

   Preşedintele raionului, Eleonora Graur, a salutat prezența în sală, trecând în revistă principalele reforme care sunt implementate de către Guvern și care vin să ofere un confort oamenilor din localitățile noastre, precum şi realizările la nivel de raion.

    Locuitorii satului Pecişte s-au arătat interesaţi de reforme, au apreciat mult majorările de salarii şi pensii şi au abordat toate problemele care sunt durute și necesită implicarea autorităților publice locale de nivelul II. A fost ridicată problema proiectului cu apă și canalizare, probleme din domeniul sănătății, asigurarea medicală obligatorie, gazificarea, infrastructura, pensiile de urmaş etc.

     Pe final, s-au arătat mulţumiţi pentru faptul că doamna preşedinte niciodată nu este indiferentă față de problemele cetățenilor și se implică ori de câte ori este necesar.

     Cetățenii cu întrebări personale au avut posibilitatea sa le adreseze pentru a găsi soluţionare.

    Apoi, dna preşedinte Eleonora Graur și-a continuat vizita de lucru la atelierul de cusaătorie din localitate și la grădiniţa de copii , unde a avut discuții cu angajaţii.

Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus