Precizări referitoare la depunerea cererilor pentru reexaminarea pensiei începând cu 1 iulie 2020

        Ne adresăm către potenţialii beneficiari de această prestaţie socială, reiterând că ei pot depune solicitarea pe parcursul lunii iulie, pentru a primi pensia reexaminată din luna august, curent. De menţionat, că până la sfârşitul lunii curente mai sunt nouă zile pentru a depune dosarul pentru reexaminarea pensiei – 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29 iulie....

Incubatorul de Afaceri din Rezina lansează campania de selectare a noilor rezidenți

        Oferim:         - 4  spații – oficii/spațiu de producere disponibile pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră (55,96 m², 20,75 m², 16,2 m² și 13,14 m²);         - infrastructură dezvoltată, utilități, pază, internet, acces liber 24/24 ore, 7/7 zile;         - servicii de consultanță și instruiri în domeniul...

Dispoziție 94-RU din 06 iulie 2020, orașul Rezina

„Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispozițieiSeminar zonal privind mediatizarea actelor normative din domeniul funciar și îmbunătățirii funciare

     Recent, în Sala de ședințe a Consiliului raional Rezina, a fost organizat și desfășurat un seminar zonal cu tematica „Mediatizarea actelor normative din domeniul funciar și îmbunătățirii funciare”.

     La întrunire au participat: vicepreședintele raionului Rezina în probleme de mediu și dezvoltare regională, Andrei Godoroja; șeful Direcției Agricultură, Alimentație, Arhitectură și Cadastru (DAAAC), Vera Cernega; oaspeți de la Chișinău, ingineri cadastrali, producători agricoli, deținători de terenuri și alte persoane interesate din raioanele Rezina, Șoldănești, Orhei, Telenești și Florești.

     Întrunirea a avut drept scop familiarizarea tuturor participanților cu politicile Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și actele normative în domeniul funciar și îmbunătățiri funciare.

     În cadrul ședinței s-a discutat despre folosirea apelor din lacuri/iazuri  la irigarea terenurilor agricole, condițiile și procedura de realizare a activităților de îmbunătățiri funciare, protecție, conservare și sporire a fertilității solurilor, metode, principii și stimulări de consolidare a terenurilor agricole și stimularea măsurilor de îmbunătățire funciară.

     Spre final s-a discutat și despre problemele producătorilor agricoli din localități, prezenți la ședință, cu referire la irigarea terenurilor agricole, obținerea autorizației de mediu pentru folosința apei la irigarea terenurilor agricole și consolidarea terenurilor agricole.

Iuliana POPA-CRUDU

     

 

 

Acasă

În sus