Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 15-19.07.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     15 iulie 2019: or. Rezina, str. Păcii, 75, 67, 65, Energeticienilor, satele Ciorna, Ignăței (parțial) - 09:00-17:00;     16 iulie 2019: or. Rezina, str. 1 Mai, 6/2, Voluntarilor, Centurii, satul Ignăței (parțial) - 08:00-17:00;     17 iulie 2019: or....

Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.          Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina,...

Sărbătoare cu mare fast în satul Cuizăuca, în duminica de Sânziene

         La data de 07 iulie s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului, jocului și portului popular cu genericul ,,Cânt și joc moldovenesc”, ediția a II-a, 2019, în cadrul sărbătorii Ziua Națională a Portului Popular. Evenimentul a fost organizat de către Secția Cultură a Consiliului raional Rezina în parteneriat cu primăria satului Cuizăuca.          Festivalul a început cu...Rezineanul Adrian Crijanovschi, pe locul II

   Recent, la Chișinău s-a desfășurat Campionatul național la Judo-seniori. Evenimentul a avut loc în incinta Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Competiția a reunit peste 150 de judocani din mai multe raioane ale țării.

   Rezineanul Adrian Crijanovschi a evoluat în categoria de seniori de 66 de kg și s-a clasat pe locul II - o mândrie pentru raion.

   Potrivit sportivului, baza carierei sale pornește din incinta Școlii de sport din localitatea de baștină, Rezina, iar apoi, prin muncă și efort a început să culeagă roade. Este fericit de acest rezultat, mai ales că sportul, în opinia lui, înseamnă viață.

   Președintele Federației Naționale de judo, Andrei Golban, a menționat că se bucură foarte mult, deoarece este un campionat destul de puternic. La fel, a spus că au depistat sportivi, cu care vor încerca să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

   La turneu a fost prezent și președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi.

   Felicitări tuturor participanților, iar sportivului rezinean, Adrian Crijanovschi, îi dorim cât mai multe succese în realizarea tuturor dorințelor, iar noi promitem să-i ținem pumnii și în continuare.

Iuliana POPA-CRUDU

 

Acasă

În sus