Tineri rezineni, voluntari în campaniile Inspectoratului General al Poliției

   Recent, în incinta Sălii de Conferințe a Palatului raional de Cultură "Nicolae Lupov" din Rezina a fost organizată o întrunire de informare și de exprimare a impresiilor acumulate de protagoniștii celei de-a V-ea ediții a Campaniei "Din culisele Poliției", care anterior au participat la sediul Inspectoratului General de Poliției și s-au familiarizat cu tot ceea ce înseamnă poliție în Republica Moldova.    În cadrul evenimentului...

Dispoziție nr. 133 din 07.12.2018, orașul Rezina

„Cu privire la organizarea concursului de ocupare a funcțiilor vacante de șef al IMSP Centrele de Sănătate autonome Mateuți, Cinișeuți, Ignăței și Pripiceni-Răzeși” Vezi aici textul dispoziției

Consiliul de Sănătate Publică Rezina s-a întrunit în ședință

         Promovarea obiectivelor prioritare în sănătatea publică de către unitățile administrativ-teritoriale, corelarea activităților instituțiilor medicale și farmaceutice teritoriale, sporirea calității asistenței medicale, asigurarea unei bune colaborări intersectoriale în domeniul sănătății, la nivel teritorial – sunt doar câțiva dintre pilonii de bază, invocați la construirea unui organ consultativ pe lângă...Rezineanul Adrian Crijanovschi, pe locul II

   Recent, la Chișinău s-a desfășurat Campionatul național la Judo-seniori. Evenimentul a avut loc în incinta Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Competiția a reunit peste 150 de judocani din mai multe raioane ale țării.

   Rezineanul Adrian Crijanovschi a evoluat în categoria de seniori de 66 de kg și s-a clasat pe locul II - o mândrie pentru raion.

   Potrivit sportivului, baza carierei sale pornește din incinta Școlii de sport din localitatea de baștină, Rezina, iar apoi, prin muncă și efort a început să culeagă roade. Este fericit de acest rezultat, mai ales că sportul, în opinia lui, înseamnă viață.

   Președintele Federației Naționale de judo, Andrei Golban, a menționat că se bucură foarte mult, deoarece este un campionat destul de puternic. La fel, a spus că au depistat sportivi, cu care vor încerca să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

   La turneu a fost prezent și președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi.

   Felicitări tuturor participanților, iar sportivului rezinean, Adrian Crijanovschi, îi dorim cât mai multe succese în realizarea tuturor dorințelor, iar noi promitem să-i ținem pumnii și în continuare.

Iuliana POPA-CRUDU

 

Acasă

În sus