Dispoziție nr. 33-C din 19 aprilie 2019, orașul Rezina

„Cu privire la prelungirea concursului pentru ocuparea  funcției publice de secretar al Consiliului raiona Rezina” Vezi aici textul dispoziției

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști să fim vigilenți cu focul

    În legătură cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, ținem să aducem la cunoștința cetățenilor și creștinilor unele reguli și cerințe ale securității antiincendiare care, fiind respectate, nu ne vor adumbri sărbătorile.     Odată cu apropierea sărbătorilor cetățenii încep să-și aducă în ordine curțile, teritoriile de pe lângă casă, unde după iarnă s-a adunat mult gunoi. Ca de obicei, oamenii găsesc cel mai ușor mod de a se izbăvi de e...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 22-26.04.2019, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    22 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Matrosov - 09:00-13:00; orașul Rezina, str. 27 August, 50, 50A, 56, 58, 1 Mai - 13:00-17:00; satele Gordinești, Țareuca, Ciorna (parțial) - 09:00-17:00;    23 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Voluntarilor - 09:00-13:00, orașul Rezina, str....Rezineanul Adrian Crijanovschi, pe locul II

   Recent, la Chișinău s-a desfășurat Campionatul național la Judo-seniori. Evenimentul a avut loc în incinta Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Competiția a reunit peste 150 de judocani din mai multe raioane ale țării.

   Rezineanul Adrian Crijanovschi a evoluat în categoria de seniori de 66 de kg și s-a clasat pe locul II - o mândrie pentru raion.

   Potrivit sportivului, baza carierei sale pornește din incinta Școlii de sport din localitatea de baștină, Rezina, iar apoi, prin muncă și efort a început să culeagă roade. Este fericit de acest rezultat, mai ales că sportul, în opinia lui, înseamnă viață.

   Președintele Federației Naționale de judo, Andrei Golban, a menționat că se bucură foarte mult, deoarece este un campionat destul de puternic. La fel, a spus că au depistat sportivi, cu care vor încerca să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

   La turneu a fost prezent și președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi.

   Felicitări tuturor participanților, iar sportivului rezinean, Adrian Crijanovschi, îi dorim cât mai multe succese în realizarea tuturor dorințelor, iar noi promitem să-i ținem pumnii și în continuare.

Iuliana POPA-CRUDU

 

Acasă

În sus