Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 25-29.03.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     25 martie 2019: satele Zahoreni, Horodiște (parțial) - 09:00-16:30;     26 martie 2019: satele Trifești, Horodiște (parțial) - 09:00-16:00;     27 martie 2019: satele Pereni, Trifești, Horodiște (parțial) - 09:00-16:30.     28 martie...

Modalități noi de ocupare a forței de muncă

   Subdiviziunea teritorială Ocuparea Forței de Muncă a raionului Rezina (STO) informează că, conform prevederilor Legii noi nr. 105 din 14 iunie 2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj, data intrării în vigoare - 10.02.2019,  vine pe piața muncii cu un șir de măsuri noi de ocupare.    Instruirea la locul de muncă în cadrul unității: stabilește modul și condițiile de organizare, desfășurare a...

Turneul de volei "Odobescu Niculai"

    Sportul este vigoare, sănătate, dăruire și poate deveni, până la urmă, un mod de viață. Pentru cuizăuceni, sportul și anume voleiul s-a înrădăcinat datorită regretatului profesor de educație fizică Niculai Odobescu. Prin propriul exemplu le-a demonstrat consătenilor că acest sport este deosebit și licărul din ochii dumnealui i-a adunat și îi adună încă pe cuizăuceni pe terenul de volei. Începutul acestei primăveri a fost cu..."Dacia", Mateuți, a câștigat Cupa președintelui raionului la fotbal

   În perioada septembrie-octombrie curent, în raionul Rezina s-a desfășurat Cupa președintelui raionului la fotbal, competiție aflată la cea de-a VII-ea ediție. Pentru Cupă, pe terenul de fotbal, au luptat 14 echipe, oferind microbiștilor și fanilor adevărate spectacole fotbalistice, pline de culoare și intensitate.

   Pe 28 octombrie, terenul de fotbal din Țareuca a găzduit finala Cupei președintelui raionului Rezina la fotbal. Potrivit rezultatelor înregistrate pe parcurs, în finala mică, pentru locul III, s-au duelat echipele "Dinamo", Cuizăuca, și "Avangard", Pripiceni-Răzeși, înregistrându-se rezultatul de 3:1 în favoarea cuizăucenilor.

   Finala mare a postat față-n față echipele "Dacia", Mateuți, și "Steaua", Rezina, finalizându-se cu același scor de 3:1. De data aceasta, în favoarea echipei din Mateuți, care a și devenit deținătoarea Cupei președintelui raionului Rezina la fotbal, ediția 2018 (a VII-ea).  

   A urmat menționarea celor mai buni și înmânarea premiilor, medaliilor. După cum am menționat deja, pe locul I s-a clasat echipa "Dacia" din Mateuți, membrii căreia au primit Cupa președintelui raionului, un premiu de 2500 de lei și medalii de aur.

   Le-au urmat cei din echipa  "Steaua", Rezina, cu un premiu de 2000 de lei și medalii de argint.              

   1500 de lei și medalii de bronz au primit deținătorii locului III - membrii echipei "Dinamo", Cuizăuca.

   Pripicenenii din "Avangard" au fost premiați cu 1000 de lei.

   Potrivit președintelui Asociației raionale de Fotbal, Vasile Gobjilă, cei mai buni fotbaliști ai Competiției "Cupa președintelui raionului la fotbal" din acest an s-au dovedit a fi: Denis Perciun ("Avangard"), Alexandru Ciavdari ("Dinamo"), Grigore Cucu ("Dacia") și Andrei Vescu ("Steaua").

        Prezentă la finala Cupei, președintele raionului, Eleonora Graur, a felicitat învingătorii, dar și toți participanții, apreciind eforturile tinerilor care au dedicat timp, eforturi și străduință pentru obținerea rezultatelor frumoase, asigurându-i de susținere pe viitor.

Aculina POPA

 

Acasă

În sus