Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale – Ziua funcţionarului public

Stimați funcționari publici din raionul Rezina!    Cu prilejul sărbătorii profesionale - Ziua funcționarului public, în numele Consiliului raional Rezina, dar și al meu personal, adresez tuturor celor, care au ales să muncească în această sferă, sincere urări de bine, prosperare și realizări deosebite în activitate.    Grație profesionalismului, imparțialității și dăruirii, pe care le manifestați zilnic la îndeplinirea...

Vești bune pentru părinții, care beneficiază de indemnizații pentru creșterea copilului și se încadrează în câmpul muncii

     De la 1 iulie 2019, părinții, care beneficiază de indemnizații pentru creșterea copilului și se încadrează în câmpul muncii, vor primi și indemnizația și salariul. Plata indemnizației lunare pentru creșterea copilului până la 3 ani, în cazul în care mama sau tatăl copilului (beneficiari de indemnizație) se angajează ori își reia activitatea de muncă sau se eliberează înainte de expirarea concediului pentru...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 24-28.06.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    24 iunie 2019: satele Zahoreni, Ciorna, Roșcana de Jos, Echimăuți (parțial) - 08:00-17:00;    25 iunie 2019: satele Pereni, Ciorna, Roșcana de Jos, Stohnaia, Țahnăuți (parțial) - 08:00-17:00;    26 iunie 2019: satele Pripiceni, Ciorna, Roșcana de Jos (parțial) -..."Dacia", Mateuți, a câștigat Cupa președintelui raionului la fotbal

   În perioada septembrie-octombrie curent, în raionul Rezina s-a desfășurat Cupa președintelui raionului la fotbal, competiție aflată la cea de-a VII-ea ediție. Pentru Cupă, pe terenul de fotbal, au luptat 14 echipe, oferind microbiștilor și fanilor adevărate spectacole fotbalistice, pline de culoare și intensitate.

   Pe 28 octombrie, terenul de fotbal din Țareuca a găzduit finala Cupei președintelui raionului Rezina la fotbal. Potrivit rezultatelor înregistrate pe parcurs, în finala mică, pentru locul III, s-au duelat echipele "Dinamo", Cuizăuca, și "Avangard", Pripiceni-Răzeși, înregistrându-se rezultatul de 3:1 în favoarea cuizăucenilor.

   Finala mare a postat față-n față echipele "Dacia", Mateuți, și "Steaua", Rezina, finalizându-se cu același scor de 3:1. De data aceasta, în favoarea echipei din Mateuți, care a și devenit deținătoarea Cupei președintelui raionului Rezina la fotbal, ediția 2018 (a VII-ea).  

   A urmat menționarea celor mai buni și înmânarea premiilor, medaliilor. După cum am menționat deja, pe locul I s-a clasat echipa "Dacia" din Mateuți, membrii căreia au primit Cupa președintelui raionului, un premiu de 2500 de lei și medalii de aur.

   Le-au urmat cei din echipa  "Steaua", Rezina, cu un premiu de 2000 de lei și medalii de argint.              

   1500 de lei și medalii de bronz au primit deținătorii locului III - membrii echipei "Dinamo", Cuizăuca.

   Pripicenenii din "Avangard" au fost premiați cu 1000 de lei.

   Potrivit președintelui Asociației raionale de Fotbal, Vasile Gobjilă, cei mai buni fotbaliști ai Competiției "Cupa președintelui raionului la fotbal" din acest an s-au dovedit a fi: Denis Perciun ("Avangard"), Alexandru Ciavdari ("Dinamo"), Grigore Cucu ("Dacia") și Andrei Vescu ("Steaua").

        Prezentă la finala Cupei, președintele raionului, Eleonora Graur, a felicitat învingătorii, dar și toți participanții, apreciind eforturile tinerilor care au dedicat timp, eforturi și străduință pentru obținerea rezultatelor frumoase, asigurându-i de susținere pe viitor.

Aculina POPA

 

Acasă

În sus