Dispoziție nr. 33-C din 19 aprilie 2019, orașul Rezina

„Cu privire la prelungirea concursului pentru ocuparea  funcției publice de secretar al Consiliului raiona Rezina” Vezi aici textul dispoziției

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști să fim vigilenți cu focul

    În legătură cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, ținem să aducem la cunoștința cetățenilor și creștinilor unele reguli și cerințe ale securității antiincendiare care, fiind respectate, nu ne vor adumbri sărbătorile.     Odată cu apropierea sărbătorilor cetățenii încep să-și aducă în ordine curțile, teritoriile de pe lângă casă, unde după iarnă s-a adunat mult gunoi. Ca de obicei, oamenii găsesc cel mai ușor mod de a se izbăvi de e...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 22-26.04.2019, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    22 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Matrosov - 09:00-13:00; orașul Rezina, str. 27 August, 50, 50A, 56, 58, 1 Mai - 13:00-17:00; satele Gordinești, Țareuca, Ciorna (parțial) - 09:00-17:00;    23 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Voluntarilor - 09:00-13:00, orașul Rezina, str....Poștașii își sărbătoresc ziua profesională

    Pe data de 09 octombrie, deja tradițional, angajații din domeniul poștal își sărbătoresc Ziua profesională - Ziua Mondială a Poștei. Cu această ocazie, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a mers pentru a felicita colectivul Centrului de Poștă Rezina-Șoldănești, adresându-le sincere urări de sănătate și dorindu-le sincer noi succese și realizări profesionale, care, cu siguranță, vor contribui la bunăstarea și prosperarea, atât a raionului, cât și a țării.

    Directorul Centrului de Poștă Rezina-Șoldănești, Valeriu Amarfii, a trecut în revistă locul și rolul lucrătorului poștal în societate, dar și rezultatele obținute pe parcursul anilor. A felicitat colectivul pe care îl conduce cu Ziua Mondială a Poștei dorindu-le tuturor sănătate, urându-le succese și noi realizări.

    Apoi, unii angajați cu  vechime în muncă au vorbit despre misiunea nobilă pe care o au în societate, în pofida tuturor greutăților pe care le întâlnesc.

    Astfel, centrele poștale lucrează pentru a conecta zilnic oameni și întreprinderi de pretutindeni, oferind o gamă cuprinzătoare de servicii poștale, accesibile tuturor și racordate la realitatea, cerințele zilei de azi.

    Felicitări cordiale tuturor poștașilor din raion, sincere urări de sănătate, prosperitate, mult succes în tot ceea ce faceți, relizări pe potriva speranțelor, liniște și căldură în căminele familiale, recunoștință din partea beneficiarilor, pe care îi deserviți și pe ploaie, și pe vânt, și pe arșiță, aducându-le în case cele mai proaspete vești.

    Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei" a fost fondată la 1 martie 1993, în rezultatul divizării sectorului comunicațiilor poștale de cel al telecomunicațiilor, iar din iunie 2005, întreprinderea este subordonată Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

    ÎS "Poșta Moldovei" asigură prestarea serviciilor poștale universale la nivelul întregii țări, gestionând o rețea de 1148 de oficii poștale, prin intermediul filialelor, prestând servicii poștale cetățenilor din 1527 de localități ale țării.

Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus