Servicii sociale pentru cetățenii raionului

   În cadrul Direcției  Asistență Socială și Protecția Familiei (DASPF) a Consiliului raional Rezina sunt dezvoltate și prestate un șir de servicii, rezultatele cărora servesc drept garant al protecției și securității sociale a cetățenilor din raion.    Astfel, în perioada anului 2018, prin intermediul DASPF, au fost acordate următoarele ajutoare financiare și prestații prevăzute de legislația în vigoare:   1. Din mijloacele...

Directorii-adjuncți din instituțiile de învățământ, în ședință de lucru

   Recent, în sala de ședințe a Consiliului raional Rezina, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, a organizat o ședință de lucru cu directorii-adjuncți din instituțiile de învățământ din raion, aproximativ 30 la număr.    Temele abordate au fost stabilite în conformitate cu politicile educaționale din sistemul național de învățământ, iar materialele propuse celor prezenți au fost...

Tineri din Gimnaziul Saharna Nouă au participat la Gala Tineretului Ortodox

   În ziua de duminică, 10 februarie curent, un grup de elevi ai instituției noastre de învățământ a participat la "Gala Tineretului Ortodox", ediția a treia.    La Biserica "Întâmpinarea Domnului" din incinta Universității de Stat din Moldova au venit tineri ortodocși din diferite colțuri ale Republicii Moldova, care s-au adunat pentru a participa la un eveniment de totalizare a rezultatelor unui an de activitate, de mărturisire și...Poștașii își sărbătoresc ziua profesională

    Pe data de 09 octombrie, deja tradițional, angajații din domeniul poștal își sărbătoresc Ziua profesională - Ziua Mondială a Poștei. Cu această ocazie, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a mers pentru a felicita colectivul Centrului de Poștă Rezina-Șoldănești, adresându-le sincere urări de sănătate și dorindu-le sincer noi succese și realizări profesionale, care, cu siguranță, vor contribui la bunăstarea și prosperarea, atât a raionului, cât și a țării.

    Directorul Centrului de Poștă Rezina-Șoldănești, Valeriu Amarfii, a trecut în revistă locul și rolul lucrătorului poștal în societate, dar și rezultatele obținute pe parcursul anilor. A felicitat colectivul pe care îl conduce cu Ziua Mondială a Poștei dorindu-le tuturor sănătate, urându-le succese și noi realizări.

    Apoi, unii angajați cu  vechime în muncă au vorbit despre misiunea nobilă pe care o au în societate, în pofida tuturor greutăților pe care le întâlnesc.

    Astfel, centrele poștale lucrează pentru a conecta zilnic oameni și întreprinderi de pretutindeni, oferind o gamă cuprinzătoare de servicii poștale, accesibile tuturor și racordate la realitatea, cerințele zilei de azi.

    Felicitări cordiale tuturor poștașilor din raion, sincere urări de sănătate, prosperitate, mult succes în tot ceea ce faceți, relizări pe potriva speranțelor, liniște și căldură în căminele familiale, recunoștință din partea beneficiarilor, pe care îi deserviți și pe ploaie, și pe vânt, și pe arșiță, aducându-le în case cele mai proaspete vești.

    Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei" a fost fondată la 1 martie 1993, în rezultatul divizării sectorului comunicațiilor poștale de cel al telecomunicațiilor, iar din iunie 2005, întreprinderea este subordonată Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

    ÎS "Poșta Moldovei" asigură prestarea serviciilor poștale universale la nivelul întregii țări, gestionând o rețea de 1148 de oficii poștale, prin intermediul filialelor, prestând servicii poștale cetățenilor din 1527 de localități ale țării.

Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus