Elevii de la Liceul teoretic „Alexandru cel Bun” din Rezina și-au ales Consiliul local al elevilor

      Consiliul școlar al elevilor este un organ reprezentativ al elevilor din cadrul IP Liceul teoretic „Alexandru cel Bun”, menit să reprezinte interesele acestora în politica școlară a instituției de învățământ. Consiliul elevilor pe parcursul ultimilor ani își desfășoară activitatea în baza Regulamentului instituției cu privire la activitatea Consiliului elevilor, elaborat în baza Instrucțiunii privind constituirea...

Ședința ordinară a membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru

         Joi, 18 octombrie, membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru s-au întrunit  în ședință ordinară organizată în incinta Consiliului raional Ialoveni. Ședința a fost prezidată de Eleonora Graur, președintele CRD, președintele raionului Rezina.          Viorel Jardan, directorul ADR Centru, a mulțumit reprezentanților din regiune pentru participarea și implicarea lor...

Stimaţi judecători, procurori, avocaţi, notari, angajaţi ai domeniului juridic din raionul Rezina!

     Sărbătoarea profesională a juristului este un bun prilej de a vă aduce sincere felicitări tuturor celor care profesează dreptul și care, prin activitatea cotidiană contribuie la edificarea statului de drept și permanentizarea valorilor democratice caracteristice unei societăți moderne.      Meseria căreia vă dedicați zi de zi, presupune multă responsabilitate, etică profesională, demnitate, obiectivitate și interes sporit față de...Poștașii își sărbătoresc ziua profesională

    Pe data de 09 octombrie, deja tradițional, angajații din domeniul poștal își sărbătoresc Ziua profesională - Ziua Mondială a Poștei. Cu această ocazie, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a mers pentru a felicita colectivul Centrului de Poștă Rezina-Șoldănești, adresându-le sincere urări de sănătate și dorindu-le sincer noi succese și realizări profesionale, care, cu siguranță, vor contribui la bunăstarea și prosperarea, atât a raionului, cât și a țării.

    Directorul Centrului de Poștă Rezina-Șoldănești, Valeriu Amarfii, a trecut în revistă locul și rolul lucrătorului poștal în societate, dar și rezultatele obținute pe parcursul anilor. A felicitat colectivul pe care îl conduce cu Ziua Mondială a Poștei dorindu-le tuturor sănătate, urându-le succese și noi realizări.

    Apoi, unii angajați cu  vechime în muncă au vorbit despre misiunea nobilă pe care o au în societate, în pofida tuturor greutăților pe care le întâlnesc.

    Astfel, centrele poștale lucrează pentru a conecta zilnic oameni și întreprinderi de pretutindeni, oferind o gamă cuprinzătoare de servicii poștale, accesibile tuturor și racordate la realitatea, cerințele zilei de azi.

    Felicitări cordiale tuturor poștașilor din raion, sincere urări de sănătate, prosperitate, mult succes în tot ceea ce faceți, relizări pe potriva speranțelor, liniște și căldură în căminele familiale, recunoștință din partea beneficiarilor, pe care îi deserviți și pe ploaie, și pe vânt, și pe arșiță, aducându-le în case cele mai proaspete vești.

    Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei" a fost fondată la 1 martie 1993, în rezultatul divizării sectorului comunicațiilor poștale de cel al telecomunicațiilor, iar din iunie 2005, întreprinderea este subordonată Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

    ÎS "Poșta Moldovei" asigură prestarea serviciilor poștale universale la nivelul întregii țări, gestionând o rețea de 1148 de oficii poștale, prin intermediul filialelor, prestând servicii poștale cetățenilor din 1527 de localități ale țării.

Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus