Elevii de la Liceul teoretic „Alexandru cel Bun” din Rezina și-au ales Consiliul local al elevilor

      Consiliul școlar al elevilor este un organ reprezentativ al elevilor din cadrul IP Liceul teoretic „Alexandru cel Bun”, menit să reprezinte interesele acestora în politica școlară a instituției de învățământ. Consiliul elevilor pe parcursul ultimilor ani își desfășoară activitatea în baza Regulamentului instituției cu privire la activitatea Consiliului elevilor, elaborat în baza Instrucțiunii privind constituirea...

Ședința ordinară a membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru

         Joi, 18 octombrie, membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru s-au întrunit  în ședință ordinară organizată în incinta Consiliului raional Ialoveni. Ședința a fost prezidată de Eleonora Graur, președintele CRD, președintele raionului Rezina.          Viorel Jardan, directorul ADR Centru, a mulțumit reprezentanților din regiune pentru participarea și implicarea lor...

Stimaţi judecători, procurori, avocaţi, notari, angajaţi ai domeniului juridic din raionul Rezina!

     Sărbătoarea profesională a juristului este un bun prilej de a vă aduce sincere felicitări tuturor celor care profesează dreptul și care, prin activitatea cotidiană contribuie la edificarea statului de drept și permanentizarea valorilor democratice caracteristice unei societăți moderne.      Meseria căreia vă dedicați zi de zi, presupune multă responsabilitate, etică profesională, demnitate, obiectivitate și interes sporit față de...Primarii și secretarii consiliilor locale în ședință

     La finele săptămânii trecute, primarii și secretarii consiliilor locale din raionul Rezina, au avut o ședință de lucru, în incinta sălii de conferințe a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” din Rezina.

     În cadrul ședinței a participat: președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, șeful oficiului teritorial Orhei a Cancelariei de Stat, Vasile Costin, reprezentantul serviciului regional Nord al Biroului Migrație și Azil al MAI, Ion Serjantu, șeful Direcției Prestări Servicii Publice, Valeriu Patrașcu, specialist superior în cadrul Direcției Prestări Servicii Publice, Chiar Nicolaeva și șeful Biroului Multifuncțional Rezina, Valentin Calin.

     Scopul întrunirii, l-a constituit informarea primarilor și a secretarilor consiliilor locale referitor la ultimele schimbări efectuate în legislație, care trebuie însușite chiar din prima sursă.

     Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur a mulțumit reprezentanților pentru prezență în teritoriu, la fel a îndemnat primarii și secretarii să fie foarte clari în gânduri, să prioritizeze toate problemele care există în localitate, să profite de oportunitate pentru a face claritate în ele și să adreseze toate întrebările care îi frământă.

     Fiecare dintre cei prezenți în sală, au adresat întrebări, la rândul lor, raportorii au fost foarte deshiși și expliciți, în așa fel ca fiecare s-a întors acasă cu lecția învățată.

Iuliana POPA-CRUDU

 

 

 

Acasă

În sus