Dispoziție nr. 133 din 07.12.2018, orașul Rezina

„Cu privire la organizarea concursului de ocupare a funcțiilor vacante de șef al IMSP Centrele de Sănătate autonome Mateuți, Cinișeuți, Ignăței și Pripiceni-Răzeși” Vezi aici textul dispoziției

Consiliul de Sănătate Publică Rezina s-a întrunit în ședință

         Promovarea obiectivelor prioritare în sănătatea publică de către unitățile administrativ-teritoriale, corelarea activităților instituțiilor medicale și farmaceutice teritoriale, sporirea calității asistenței medicale, asigurarea unei bune colaborări intersectoriale în domeniul sănătății, la nivel teritorial – sunt doar câțiva dintre pilonii de bază, invocați la construirea unui organ consultativ pe lângă...

Zilele de 24 și 31 decembrie vor fi de odihnă, iar 8 și 15 decembrie – lucrătoare

        În scopul organizării optime a timpului de muncă și odihnă în luna decembrie 2018, în conformitate cu prevederile art. 111, alin. (5) din Codul Muncii al Republicii Moldova nr. 154-XV din 28.03.2003, Hotărârii Guvernului RM nr. 89 din 24.01.2018, se consideră zile lucrătoare zilele de 8 și 15 decembrie 2018, iar 24 și 31 decembrie 2018 sunt considerate zile de odihnă.Primarii și secretarii consiliilor locale în ședință

     La finele săptămânii trecute, primarii și secretarii consiliilor locale din raionul Rezina, au avut o ședință de lucru, în incinta sălii de conferințe a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” din Rezina.

     În cadrul ședinței a participat: președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, șeful oficiului teritorial Orhei a Cancelariei de Stat, Vasile Costin, reprezentantul serviciului regional Nord al Biroului Migrație și Azil al MAI, Ion Serjantu, șeful Direcției Prestări Servicii Publice, Valeriu Patrașcu, specialist superior în cadrul Direcției Prestări Servicii Publice, Chiar Nicolaeva și șeful Biroului Multifuncțional Rezina, Valentin Calin.

     Scopul întrunirii, l-a constituit informarea primarilor și a secretarilor consiliilor locale referitor la ultimele schimbări efectuate în legislație, care trebuie însușite chiar din prima sursă.

     Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur a mulțumit reprezentanților pentru prezență în teritoriu, la fel a îndemnat primarii și secretarii să fie foarte clari în gânduri, să prioritizeze toate problemele care există în localitate, să profite de oportunitate pentru a face claritate în ele și să adreseze toate întrebările care îi frământă.

     Fiecare dintre cei prezenți în sală, au adresat întrebări, la rândul lor, raportorii au fost foarte deshiși și expliciți, în așa fel ca fiecare s-a întors acasă cu lecția învățată.

Iuliana POPA-CRUDU

 

 

 

Acasă

În sus