Colectivul de dans contemporan „Miraj”, participant la un eveniment internațional în Grecia

     În perioada 09-16 iunie 2018, colectivul de dans contemporan „Miraj”, compus din 48 de copii, conducător artistic - Tatiana Botezatu, a participat la un eveniment  internațional - ”Nautical week” în orașul Volos,  Grecia.      A fost o experiență inedită pentru colectiv, fiindcă organizatorii evenimentului au asigurat și odihnă copiilor.      Colectivul de dans contemporan...

Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale – Ziua funcţionarului public

     Stimaţi colegi!      La data de 23 iunie, marcăm Ziua profesională a funcţionarului public. Cu acest prilej, vă adresez tuturor angajaţilor din domeniu public cuvinte de mulţumire şi profundă gratitudine pentru activitatea ce o realizaţi zi de zi. Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcţionarului public în realizarea celui mai important obiectiv - asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul...

Angajații din Serviciile Publice din raionul Rezina și-au demonstrat abilitățile sportive

     Pentru  promovarea  modului activ de viață , în perioada 8-10 iunie 2018, s-a desfășurat cea de-a VI-a ediție  a Spartachiadei organizate de către Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica  Moldova  SINDASP.      Gazda evenimentului sus menționat, a fost tabăra de odihnă „Cristiano” din satul Slobozia -Dușca, raionul Criuleni.      Asociația...Ultimul clopoțel a sunat și la Școala de Muzică

        Tradițional, la sfârșit de mai, și la școlile de învățământ artistic răsună ultimul clopoțel. Astfel, pe 30 mai, la Școala de Muzică pentru Copii Rezina a fost mare sărbătoare. Absolvenții, pedagogii, părinții, colegii, îmbrăcați de sărbătoare și cu dispoziție pe potriva evenimentului, au venit la Ultimul sunet.

        În atmosferă solemnă, cei 5 absolvenți și-au primit certificatele, care confirmă că, timp de 7 ani, au făcut studii în Școala de Muzică, escaladând, împreună cu profesorii, culmile domeniului muzicii.

        După cum ne-a comunicat Mihai Todei, directorul instituției, învingătorii în prima ediție a Concursului zonal „Mărgăritarele sonore”, desfășurat la Bălți, dar și pedagogii respectivilor copii, au fost menționați cu diplome și premii bănești din partea Secției Cultură, având parte și de cuvinte de felicitare, încurajare pe viitor, rostite de către șeful secției, Angela Racu.

        N-au rămas în afara atenției nici învingătorii ediției 2018 a Concursului local „Tânărul interpret”, de menționarea lor având grijă administrația Școlii de Muzică.

        Sărbătoarea Ultimului sunet a fost presărată din belșug cu flori și cuvinte de mulțumire pentru profesori și părinți, dar și pentru elevii-absolvenți, deoarece toți împreună au depus muncă și străduință ca să ajungă la acest final frumos și dătător de speranțe.

        Ultimul sunet la Școala de Muzică a culminat cu un concert, susținut de către elevii și formațiile care activează în instituție. N-a lipsit nici sunetul clopoțelului, care a anunțat începutul vacanței mari.

        Între timp, pedagogii de aici se pregătesc pentru înmatricularea noilor discipoli, așa, încât după 20 august 2018, să fie disponibili pentru a-i primi și testa pe viitorii aspiranți la calitatea de elev al Școlii de Muzică pentru Copii din Rezina. Până atunci le dorim tuturor vacanță frumoasă!

Aculina POPA

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acasă

În sus