Elevii de la Liceul teoretic „Alexandru cel Bun” din Rezina și-au ales Consiliul local al elevilor

      Consiliul școlar al elevilor este un organ reprezentativ al elevilor din cadrul IP Liceul teoretic „Alexandru cel Bun”, menit să reprezinte interesele acestora în politica școlară a instituției de învățământ. Consiliul elevilor pe parcursul ultimilor ani își desfășoară activitatea în baza Regulamentului instituției cu privire la activitatea Consiliului elevilor, elaborat în baza Instrucțiunii privind constituirea...

Ședința ordinară a membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru

         Joi, 18 octombrie, membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru s-au întrunit  în ședință ordinară organizată în incinta Consiliului raional Ialoveni. Ședința a fost prezidată de Eleonora Graur, președintele CRD, președintele raionului Rezina.          Viorel Jardan, directorul ADR Centru, a mulțumit reprezentanților din regiune pentru participarea și implicarea lor...

Stimaţi judecători, procurori, avocaţi, notari, angajaţi ai domeniului juridic din raionul Rezina!

     Sărbătoarea profesională a juristului este un bun prilej de a vă aduce sincere felicitări tuturor celor care profesează dreptul și care, prin activitatea cotidiană contribuie la edificarea statului de drept și permanentizarea valorilor democratice caracteristice unei societăți moderne.      Meseria căreia vă dedicați zi de zi, presupune multă responsabilitate, etică profesională, demnitate, obiectivitate și interes sporit față de...Ultimul clopoțel a sunat și la Școala de Muzică

        Tradițional, la sfârșit de mai, și la școlile de învățământ artistic răsună ultimul clopoțel. Astfel, pe 30 mai, la Școala de Muzică pentru Copii Rezina a fost mare sărbătoare. Absolvenții, pedagogii, părinții, colegii, îmbrăcați de sărbătoare și cu dispoziție pe potriva evenimentului, au venit la Ultimul sunet.

        În atmosferă solemnă, cei 5 absolvenți și-au primit certificatele, care confirmă că, timp de 7 ani, au făcut studii în Școala de Muzică, escaladând, împreună cu profesorii, culmile domeniului muzicii.

        După cum ne-a comunicat Mihai Todei, directorul instituției, învingătorii în prima ediție a Concursului zonal „Mărgăritarele sonore”, desfășurat la Bălți, dar și pedagogii respectivilor copii, au fost menționați cu diplome și premii bănești din partea Secției Cultură, având parte și de cuvinte de felicitare, încurajare pe viitor, rostite de către șeful secției, Angela Racu.

        N-au rămas în afara atenției nici învingătorii ediției 2018 a Concursului local „Tânărul interpret”, de menționarea lor având grijă administrația Școlii de Muzică.

        Sărbătoarea Ultimului sunet a fost presărată din belșug cu flori și cuvinte de mulțumire pentru profesori și părinți, dar și pentru elevii-absolvenți, deoarece toți împreună au depus muncă și străduință ca să ajungă la acest final frumos și dătător de speranțe.

        Ultimul sunet la Școala de Muzică a culminat cu un concert, susținut de către elevii și formațiile care activează în instituție. N-a lipsit nici sunetul clopoțelului, care a anunțat începutul vacanței mari.

        Între timp, pedagogii de aici se pregătesc pentru înmatricularea noilor discipoli, așa, încât după 20 august 2018, să fie disponibili pentru a-i primi și testa pe viitorii aspiranți la calitatea de elev al Școlii de Muzică pentru Copii din Rezina. Până atunci le dorim tuturor vacanță frumoasă!

Aculina POPA

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acasă

În sus