Seminar informativ întru combaterea și prevenirea terorismului

     Centrul Antiterorist al Serviciului de Informaţii şi Securitate a desfășurat astăzi, 19 aprilie, seminarul de informare cu referire la „Rolul Administrației Publice Locale în prevenirea terorismului”.      La seminar au participat conducerea raionului Rezina, primarii localităților din raion și reprezentanții serviciilor desconcentrate și descentralizate în teritoriu.      La începutul ședinței,...

Dispoziția nr. 48-C din 13 aprilie 2018, orașul Rezina

"Cu privire la prelungirea datei-limită a concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă"     În temeiul art. 51, alin. (3), (4), art. 53, alin. (1), lit. b), art. 54, alin. (1), (3), (4) ale Legii Republicii Moldova nr. 436-XVI din 28 decembrie 2006, privind administrația publică locală cu modificările și completările ulterioare, art. 27, 29 ale Legii Republicii Moldova nr. 158-XVI din 04.07.2008, cu modificările și completările ulterioare,...

Președintele raionului apreciază rezultatele sportivilor rezineni

       În perioada 11-16 aprilie 2018, lotul naţional al Federaţiei de karate shotokan din Republica Moldova a participat la acea de-a 8-a ediţie a Campionatelor Europene de Karate Shotokan precum şi la acea de-a 8-a ediţie a Cupei Europene ”Kohai European Cup”, care s-a desfăşurat în oraşul Dabrowa Gornicza, Polonia.      Sportivii din Republica Moldova au avut o prestaţie remarcabilă  si la acest Campionat European,...Început de an cu noi provocări și evenimente

        Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, astăzi, 09 ianuarie 2018, a convocat șefii serviciilor desconcentrate în prima ședință ordinară din acest an.

        În debutul ședinței, președintele raionului le-a dorit tuturor un sincer la mulți ani, putere, răbdare, toleranță și multă însistență în realizarea obligațiunilor de serviciu și nu doar.

        În acest context, a ținut să anunțe ultimele sarcini care trebuiesc realizate de reprezentanții serviciilor, și anume ca fiecare dintre cei prezenți să își planifice o zi în care să prezinte un raport anual despre activitățile desfășurate în 2017, care va avea loc în fața șefilor serviciilor desconcentrate, primarilor și societății civile. Scopul este ca informația din fiecare structură să fie adusă publicului larg pentru documentare.

        La fel, președintele raionului a solicitat și prioritățile serviciilor desconcentrate pentru anul 2018, structurate într-un plan desfășurat.

        De la șeful Direcției Generale Finanțe și cel al  Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri a solicitat să pregătească o informație referitoare la toate investițiile efectuate în ultimii ani, inclusiv din soldul disponibil al Consiliului raional, în realizarea proiectelor.

        Ca continuare, fiecare reprezentant al structurilor în mare parte a vorbit despre realizarea unei totalizări a anului 2017, dar și elaborarea planului pentru 2018.

        Șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, a menționat că începând cu ziua de astăzi elevii s-au reîntors din vacanță, instituțiile de învățământ activează fără dificultate, dispun de căldură, copii sunt alimentați.

        Vera Amarfii, șeful Serviciului Stare Civilă Rezina, a realizat un raport statistic al activității pentru anul 2017, cu o informație mai amplă vom reveni pe parcurs.

        Pe final, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, le-a dorit tuturor un început de an productiv și o săptămână lucrativă.

 

Acasă

În sus