Elevii de la Liceul teoretic „Alexandru cel Bun” din Rezina și-au ales Consiliul local al elevilor

      Consiliul școlar al elevilor este un organ reprezentativ al elevilor din cadrul IP Liceul teoretic „Alexandru cel Bun”, menit să reprezinte interesele acestora în politica școlară a instituției de învățământ. Consiliul elevilor pe parcursul ultimilor ani își desfășoară activitatea în baza Regulamentului instituției cu privire la activitatea Consiliului elevilor, elaborat în baza Instrucțiunii privind constituirea...

Ședința ordinară a membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru

         Joi, 18 octombrie, membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru s-au întrunit  în ședință ordinară organizată în incinta Consiliului raional Ialoveni. Ședința a fost prezidată de Eleonora Graur, președintele CRD, președintele raionului Rezina.          Viorel Jardan, directorul ADR Centru, a mulțumit reprezentanților din regiune pentru participarea și implicarea lor...

Stimaţi judecători, procurori, avocaţi, notari, angajaţi ai domeniului juridic din raionul Rezina!

     Sărbătoarea profesională a juristului este un bun prilej de a vă aduce sincere felicitări tuturor celor care profesează dreptul și care, prin activitatea cotidiană contribuie la edificarea statului de drept și permanentizarea valorilor democratice caracteristice unei societăți moderne.      Meseria căreia vă dedicați zi de zi, presupune multă responsabilitate, etică profesională, demnitate, obiectivitate și interes sporit față de...Început de an cu noi provocări și evenimente

        Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, astăzi, 09 ianuarie 2018, a convocat șefii serviciilor desconcentrate în prima ședință ordinară din acest an.

        În debutul ședinței, președintele raionului le-a dorit tuturor un sincer la mulți ani, putere, răbdare, toleranță și multă însistență în realizarea obligațiunilor de serviciu și nu doar.

        În acest context, a ținut să anunțe ultimele sarcini care trebuiesc realizate de reprezentanții serviciilor, și anume ca fiecare dintre cei prezenți să își planifice o zi în care să prezinte un raport anual despre activitățile desfășurate în 2017, care va avea loc în fața șefilor serviciilor desconcentrate, primarilor și societății civile. Scopul este ca informația din fiecare structură să fie adusă publicului larg pentru documentare.

        La fel, președintele raionului a solicitat și prioritățile serviciilor desconcentrate pentru anul 2018, structurate într-un plan desfășurat.

        De la șeful Direcției Generale Finanțe și cel al  Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri a solicitat să pregătească o informație referitoare la toate investițiile efectuate în ultimii ani, inclusiv din soldul disponibil al Consiliului raional, în realizarea proiectelor.

        Ca continuare, fiecare reprezentant al structurilor în mare parte a vorbit despre realizarea unei totalizări a anului 2017, dar și elaborarea planului pentru 2018.

        Șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, a menționat că începând cu ziua de astăzi elevii s-au reîntors din vacanță, instituțiile de învățământ activează fără dificultate, dispun de căldură, copii sunt alimentați.

        Vera Amarfii, șeful Serviciului Stare Civilă Rezina, a realizat un raport statistic al activității pentru anul 2017, cu o informație mai amplă vom reveni pe parcurs.

        Pe final, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, le-a dorit tuturor un început de an productiv și o săptămână lucrativă.

 

Acasă

În sus