BAC-2018: rezultate mai bune comparativ cu sesiunea precedentă

         În anul 2018, conform ordinului Ministrului Educației, Culturii și Cercetării nr. 413 din 02.04.2018 “Cu privire la instituirea Centrelor  de Bacalaureat, sesiunea 2018”, ordinul nr. 387 din 14.11.2017; nr. 46 din 23.01.2018  “Cu privire la aprobarea Programului de desfăşurare a sesiunii de examene-2018, în raionul Rezina au fost instituite 3 centre de BAC:          - L/t...

Dispoziție nr. 77 din 26.06.2018

”Cu privire la asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor în perioada campaniei de recoltare a culturilor cerealiere  și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispoziției, pag. 1 Vezi aici textul dispoziției, pag. 2

Dispoziție nr. 73 din 13.06.2018

”Cu privire la instituirea staff-ului raional pentru coordonarea desfășurării recoltării culturilor cerealiere și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispozițieiÎnceput de an cu noi provocări și evenimente

        Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, astăzi, 09 ianuarie 2018, a convocat șefii serviciilor desconcentrate în prima ședință ordinară din acest an.

        În debutul ședinței, președintele raionului le-a dorit tuturor un sincer la mulți ani, putere, răbdare, toleranță și multă însistență în realizarea obligațiunilor de serviciu și nu doar.

        În acest context, a ținut să anunțe ultimele sarcini care trebuiesc realizate de reprezentanții serviciilor, și anume ca fiecare dintre cei prezenți să își planifice o zi în care să prezinte un raport anual despre activitățile desfășurate în 2017, care va avea loc în fața șefilor serviciilor desconcentrate, primarilor și societății civile. Scopul este ca informația din fiecare structură să fie adusă publicului larg pentru documentare.

        La fel, președintele raionului a solicitat și prioritățile serviciilor desconcentrate pentru anul 2018, structurate într-un plan desfășurat.

        De la șeful Direcției Generale Finanțe și cel al  Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri a solicitat să pregătească o informație referitoare la toate investițiile efectuate în ultimii ani, inclusiv din soldul disponibil al Consiliului raional, în realizarea proiectelor.

        Ca continuare, fiecare reprezentant al structurilor în mare parte a vorbit despre realizarea unei totalizări a anului 2017, dar și elaborarea planului pentru 2018.

        Șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, a menționat că începând cu ziua de astăzi elevii s-au reîntors din vacanță, instituțiile de învățământ activează fără dificultate, dispun de căldură, copii sunt alimentați.

        Vera Amarfii, șeful Serviciului Stare Civilă Rezina, a realizat un raport statistic al activității pentru anul 2017, cu o informație mai amplă vom reveni pe parcurs.

        Pe final, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, le-a dorit tuturor un început de an productiv și o săptămână lucrativă.

 

Acasă

În sus