Dispoziție nr. 133 din 07.12.2018, orașul Rezina

„Cu privire la organizarea concursului de ocupare a funcțiilor vacante de șef al IMSP Centrele de Sănătate autonome Mateuți, Cinișeuți, Ignăței și Pripiceni-Răzeși” Vezi aici textul dispoziției

Consiliul de Sănătate Publică Rezina s-a întrunit în ședință

         Promovarea obiectivelor prioritare în sănătatea publică de către unitățile administrativ-teritoriale, corelarea activităților instituțiilor medicale și farmaceutice teritoriale, sporirea calității asistenței medicale, asigurarea unei bune colaborări intersectoriale în domeniul sănătății, la nivel teritorial – sunt doar câțiva dintre pilonii de bază, invocați la construirea unui organ consultativ pe lângă...

Zilele de 24 și 31 decembrie vor fi de odihnă, iar 8 și 15 decembrie – lucrătoare

        În scopul organizării optime a timpului de muncă și odihnă în luna decembrie 2018, în conformitate cu prevederile art. 111, alin. (5) din Codul Muncii al Republicii Moldova nr. 154-XV din 28.03.2003, Hotărârii Guvernului RM nr. 89 din 24.01.2018, se consideră zile lucrătoare zilele de 8 și 15 decembrie 2018, iar 24 și 31 decembrie 2018 sunt considerate zile de odihnă.De la inimă la inimă, în susținerea tinerelor talente din raionul Rezina

             Un eveniment de o importanță majoră și de o profundă vibrație sufletească a avut loc, pe data de 3 decembrie curent, la Rezina. Centrul filantropic ”Steau de cristal” a desfășurat un concert de binefacere în susținerea tinerelor talente din raionul Rezina, cu genericul ”De la inimă la inimă”.

            Publicul rezinean a savurat din plin, timp de două ore, muzică de calitată, fapt ce a contribuit și la susținerea și promovarea tinerelor talente din regiunea noastră.

             În fața publicului au evoluat Costi Burlacu și Corina Țepeș, Formația ”Tharmis” și Valentin Uzun, Gheorghe Țopa, colectivul de dans din Rezina ,,Miraj’’ (conducător artistic - Tatiana Botezatu) și eleva Școlii de Muzică, secțiunea Pian, Sabina Gheorghiu.

             În timpul spectacolului, doritorii au putut procura bilete și participa la o tombolă cu premii, banii adunați fiind donați pentru susțienerea copiilor talentați.

             Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, nu a rămas indiferentă și a fost prezentă la acest spectacol de caritate. A salutat spectatorii și le-a mulțumit tuturor pentru că au găsit timp să susțină cu toții această idee minunată, care este una de a promova tinerele talente din raionul Rezina. A  ținut să menționeze că e deja tradiție ca în fiecare an să fie desfășurat acest proiect minunat.

             Primarul de Rezina, Simion Tatarov, a spus că compasiunea, caritatea, mărinimia este tot ce îi caracterizează pe toți cei adunați în sală. Le-a dorit tuturor audiție plăcută și o seară plină de emoții pozitive.

             În semn de mulțumire pentru contribuția care au adus-o la promovarea evenimentului si la vânzarea biletelor, au fost oferite câteva diplome de gratitudine - lui Gheorghe Locoman, directorul SRL ”Reparații echipamente mecanice”, Valentinei Ciubotaru, director adjunc, LT ”Alexandru cel Bun”, Rezina, etc.

             Rodica Gheorghiţă, preşedintele Centrului filantropic republican ”Steaua de cristal”, a avut o deosebită plăcere să fie la Rezina, este sigură că a fost o seară plină de impresii și surprize frumoase. Prin acest gest, fiecare dintre cei prezenți a contribuit la promovarea talentelor din raion. A ținut să accentueze că doar toți împreună pot contribui la susținerea viitorului nostru și al întregului raion. A rămas plăcut susprinsă de evoluarea în scena a colectivului de dansuri ”Miraj” și a elevei Școlii de muzică, Sabina Gheorghiu.

             Spre final, a sosit momentul cel mai emoționat – cele 10 000 de lei colectate au fost dăruite colectivului ,,Miraj’’ (6000 de lei) și Sabinei Gheorghiu (4000 de lei).

             După spectacol, oamenii ieșeau din sală plini de entuziasm, plăcut surprinși de evoluarea artiștilor, dar și mulțumiți că, de la inimă la inimă, au reușit să contribuie la materializarea unui  scop nobil.

Iuliana POPA-CRUDU

 

 

 

 

Acasă

În sus