Colectivul de dans contemporan „Miraj”, participant la un eveniment internațional în Grecia

     În perioada 09-16 iunie 2018, colectivul de dans contemporan „Miraj”, compus din 48 de copii, conducător artistic - Tatiana Botezatu, a participat la un eveniment  internațional - ”Nautical week” în orașul Volos,  Grecia.      A fost o experiență inedită pentru colectiv, fiindcă organizatorii evenimentului au asigurat și odihnă copiilor.      Colectivul de dans contemporan...

Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale – Ziua funcţionarului public

     Stimaţi colegi!      La data de 23 iunie, marcăm Ziua profesională a funcţionarului public. Cu acest prilej, vă adresez tuturor angajaţilor din domeniu public cuvinte de mulţumire şi profundă gratitudine pentru activitatea ce o realizaţi zi de zi. Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcţionarului public în realizarea celui mai important obiectiv - asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul...

Angajații din Serviciile Publice din raionul Rezina și-au demonstrat abilitățile sportive

     Pentru  promovarea  modului activ de viață , în perioada 8-10 iunie 2018, s-a desfășurat cea de-a VI-a ediție  a Spartachiadei organizate de către Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica  Moldova  SINDASP.      Gazda evenimentului sus menționat, a fost tabăra de odihnă „Cristiano” din satul Slobozia -Dușca, raionul Criuleni.      Asociația...În satul Pereni a fost dat în exploatare gazoductul

            Instituția școlară din satul Pereni, raionul Rezina, a dat în exploatare gazoductul care permite alimentarea cu gaze naturale a cantinei școlare. Concomitent a avut loc și deschiderea oficială a Centrului de Resurse pentru Educația Incluzivă, amenajat cu tot ce este mai bun și mai util pentru tânăra generație.

            În cadrul acestui frumos eveniment au fost prezenți și oaspeți de onoare - președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, șeful Secției Cultură Rezina, Angela Racu, primarul satului Pereni, Dumitru Marchitan, profesori, părinți și elevi.

            Cu un mesaj plin de emoții, directorul instituției de învățământ școlar, Aurelia Grigoriță, din numele său, al tuturor profesorilor și elevilor, a mulțumit din suflet pentru contribuția care i-a fost oferită instituției din partea conducerii raionului.

            Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a menționat că se bucură din suflet pentru reușitele pe care le înregistrează instituția respectivă, având condiții bune pe care le merită cu siguranță. A mai spus că își dorește ca în fiecare instituție din raion să existe atmosferă plăcută, colegială, prietenoasă, cum este în respectiva. A promis că și în continuare va susține această instituție, mai ales că acolo unde se depune suflet și unde se dorește cu adevărat, acolo trebuie acordat sprijin.

            Și șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, a accentuat că este bucuroasă să vadă mereu schimbare în acest gimnaziu, ceea ce înseamnă că instituția are viață, înseamnă că toți sunt activi, creativi, dornici de cunoaștere. I-a dorit colectivului multă sănătate, capacitate, putere, verticalitate, curiozitatea de a crește profesional și cât mai multe și mai deștepte generații.

            Primarul a ținut să accentueze insistența directorului în tot ceea ce face și a salutat această calitate, promițând și în continuare conlucrare bună și sprijin din partea primăriei pe care o conduce.

            După ce fiecare conducător a ținut un cuvânt de salut, s-a purces la dechiderea oficială a Centrului de Resurse pentru Educație Incluzivă.

            În sala de clasă părinții elevilor au așteptat prezența președintelui raionului Rezina, Eleonora Graur, și i-au adresat mai multe întrebări.

            Pe final, președintele raionului Rezina, a mulțumit pentru ospitalitatea cu care a fost întâmpinată și le-a promis părinților că în curând va veni în localitatea Pereni, în cadrul Zilei președintelui în teritoriu, când vor putea discuta detaliat toate problemele cu care se confruntă zilnic.

Text și imagini - Iuliana POPA-CRUDU

 

 

 

 

Acasă

În sus