BAC-2018: rezultate mai bune comparativ cu sesiunea precedentă

         În anul 2018, conform ordinului Ministrului Educației, Culturii și Cercetării nr. 413 din 02.04.2018 “Cu privire la instituirea Centrelor  de Bacalaureat, sesiunea 2018”, ordinul nr. 387 din 14.11.2017; nr. 46 din 23.01.2018  “Cu privire la aprobarea Programului de desfăşurare a sesiunii de examene-2018, în raionul Rezina au fost instituite 3 centre de BAC:          - L/t...

Dispoziție nr. 77 din 26.06.2018

”Cu privire la asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor în perioada campaniei de recoltare a culturilor cerealiere  și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispoziției, pag. 1 Vezi aici textul dispoziției, pag. 2

Dispoziție nr. 73 din 13.06.2018

”Cu privire la instituirea staff-ului raional pentru coordonarea desfășurării recoltării culturilor cerealiere și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispozițieiSpații verzi pentru orașul Rezina

       Astăzi, ca o continuare la inițiativa președintelui raionului Rezina, Eleonora Graur, de a crea spații verzi în orașul nostru, mai mulți voluntari s-au alăturat și au plantat de această dată, arbuști de ienupăr târâtor (juniperus orizontalis) de-a lungul străzii 27 August.

       La plantarea ienupărului au participat președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, vicepreședinții Arcadie Mușinschi și Andrei Godoroja, primarul de Rezina Simion Tatarov, angajați ai Consiliului raional Rezina, elevi de la liceele din oraș, dar și voluntari, doritori de schimbare.

       Președintele raionului a menționat că se continuă cu aceeași inițiativă - de a înfrumuseța orașul, iar de data aceasta au fost plantați 100 de arbuști de ienupăr. A ținut să mulțumească tuturor pentru implicare, pentru faptul că împreună au contribuit la o acțiune frumoasă, care merită atenția tuturor locuitorilor orașului Rezina.

       Ienupărul are proprietăți de purificare a aerului, de absorbire a prafului și gazelor de eșapament, iar în cazul nostru va contribui și la combaterea formării, de către cetățeni, a  cărărușelor pe suprafața gazoanelor din oraș. La fel, va da un aspect decorativ deosebit, ienupărul fiind verde anul împrejur.

       Pe final, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a accentuat că este deschisă la colaborare și a anunțat continuitatea acestei inițiative, pe care și-a propus-o. 

Text și imagini - Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus