Elevii de la Liceul teoretic „Alexandru cel Bun” din Rezina și-au ales Consiliul local al elevilor

      Consiliul școlar al elevilor este un organ reprezentativ al elevilor din cadrul IP Liceul teoretic „Alexandru cel Bun”, menit să reprezinte interesele acestora în politica școlară a instituției de învățământ. Consiliul elevilor pe parcursul ultimilor ani își desfășoară activitatea în baza Regulamentului instituției cu privire la activitatea Consiliului elevilor, elaborat în baza Instrucțiunii privind constituirea...

Ședința ordinară a membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru

         Joi, 18 octombrie, membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru s-au întrunit  în ședință ordinară organizată în incinta Consiliului raional Ialoveni. Ședința a fost prezidată de Eleonora Graur, președintele CRD, președintele raionului Rezina.          Viorel Jardan, directorul ADR Centru, a mulțumit reprezentanților din regiune pentru participarea și implicarea lor...

Stimaţi judecători, procurori, avocaţi, notari, angajaţi ai domeniului juridic din raionul Rezina!

     Sărbătoarea profesională a juristului este un bun prilej de a vă aduce sincere felicitări tuturor celor care profesează dreptul și care, prin activitatea cotidiană contribuie la edificarea statului de drept și permanentizarea valorilor democratice caracteristice unei societăți moderne.      Meseria căreia vă dedicați zi de zi, presupune multă responsabilitate, etică profesională, demnitate, obiectivitate și interes sporit față de...Spații verzi pentru orașul Rezina

       Astăzi, ca o continuare la inițiativa președintelui raionului Rezina, Eleonora Graur, de a crea spații verzi în orașul nostru, mai mulți voluntari s-au alăturat și au plantat de această dată, arbuști de ienupăr târâtor (juniperus orizontalis) de-a lungul străzii 27 August.

       La plantarea ienupărului au participat președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, vicepreședinții Arcadie Mușinschi și Andrei Godoroja, primarul de Rezina Simion Tatarov, angajați ai Consiliului raional Rezina, elevi de la liceele din oraș, dar și voluntari, doritori de schimbare.

       Președintele raionului a menționat că se continuă cu aceeași inițiativă - de a înfrumuseța orașul, iar de data aceasta au fost plantați 100 de arbuști de ienupăr. A ținut să mulțumească tuturor pentru implicare, pentru faptul că împreună au contribuit la o acțiune frumoasă, care merită atenția tuturor locuitorilor orașului Rezina.

       Ienupărul are proprietăți de purificare a aerului, de absorbire a prafului și gazelor de eșapament, iar în cazul nostru va contribui și la combaterea formării, de către cetățeni, a  cărărușelor pe suprafața gazoanelor din oraș. La fel, va da un aspect decorativ deosebit, ienupărul fiind verde anul împrejur.

       Pe final, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a accentuat că este deschisă la colaborare și a anunțat continuitatea acestei inițiative, pe care și-a propus-o. 

Text și imagini - Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus