Mai multă evidență și monitorizare

            Ședința operativă din dimineața zilei de azi a debutat cu o informație, făcută de Ruslan Socol, șeful Secției Administrație Publică, prin care dânsul a vorbit despre conducătorii care nu prezentaseră rapoartele de activitate pentru săptămâna trecută. Președintele raionului, Eleonora Graur, i-a cerut să informeze asistența și referitor la îndeplinirea indicațiilor pe care unii conducători le-au primit în...

Centru de Cultură și Agrement, inaugurat de Ziua satului

    A devenit deja o tradiție că pe data 22 octombrie, în satul Gordinești să fie sărbătorită Ziua satului, zi în care întreaga comunitate se bucură de roadele unui an de muncă.     Ziua a început cu un târg de produse agricole, organizat de către locuitorii satului și o expoziție cu bucate tradiționale, unde toți cei prezenții puteau să guste din adrevăratele opere de artă culinară ale gospodinelor.    ...

Prezențe rezinene la Festivalul ”Răsună fanfare fără hotare”

        Duminică, la Șoldănești s-a desfășurat o ediție specială a Festivalului transfrontalier ”Răsună fanfare fără hotare”, organizat de administrația publică locală și partenerii săi în memoria regretatului Grigore Zănoagă, fondatorul acestui festival al fanfarelor.         Scopul impresionantului eveniment pentru comunitate rezidă în facilitarea colaborării și schimbului de experiență...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

Un magazin din rețeaua Linella a fost deschis la Rezina

        Astăzi, 12 octombrie, în orașul Rezina a fost deschis cel de-al 67-lea magazin din rețeaua Linella. Evenimentul a fost marcat de muzică, voie bună și o prezență considerabilă a viitorilor cumpărători. Dar și a autorităților raionale și orășenești.

        Președintele raionului, Eleonora Graur, i-a felicitat cu acest prilej pe cetățenii orașului, menționând că dânșii merită să aibă posibilitatea să procure produse variate, proaspete, de calitate chiar în localitatea lor.

        Prezent și dumnealui la eveniment, primarul de Rezina, Simion Tatarov, a apreciat faptul că ”în sfârșit și la Rezina avem un magazin modern, cu asortiment bogat”.

        Invitatul serii a fost interpretul Adrian Ursu, iar surpriza rețelei de magazine Linella a constituit-o cea mai mare mămăligă din oraș, pregătită special pentru oamenii prezenți la eveniment.

        Urmare a deschiderii magazinului rezinean Linella cu suprafața de 630 m2, 22 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au putut angaja, fără a fi nevoiți să-și părăsească familia pentru a-și asigura existența.

        În context merită să mai menționăm următorul aspect: doar pe parcursul anului curent, în republică au fost deschise 15 magazine ale rețelei Linella. Important e și faptul că absolut toate activează în raioanele țării.

         

Acasă

În sus