BAC-2018: rezultate mai bune comparativ cu sesiunea precedentă

         În anul 2018, conform ordinului Ministrului Educației, Culturii și Cercetării nr. 413 din 02.04.2018 “Cu privire la instituirea Centrelor  de Bacalaureat, sesiunea 2018”, ordinul nr. 387 din 14.11.2017; nr. 46 din 23.01.2018  “Cu privire la aprobarea Programului de desfăşurare a sesiunii de examene-2018, în raionul Rezina au fost instituite 3 centre de BAC:          - L/t...

Dispoziție nr. 77 din 26.06.2018

”Cu privire la asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor în perioada campaniei de recoltare a culturilor cerealiere  și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispoziției, pag. 1 Vezi aici textul dispoziției, pag. 2

Dispoziție nr. 73 din 13.06.2018

”Cu privire la instituirea staff-ului raional pentru coordonarea desfășurării recoltării culturilor cerealiere și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispozițieiUn magazin din rețeaua Linella a fost deschis la Rezina

        Astăzi, 12 octombrie, în orașul Rezina a fost deschis cel de-al 67-lea magazin din rețeaua Linella. Evenimentul a fost marcat de muzică, voie bună și o prezență considerabilă a viitorilor cumpărători. Dar și a autorităților raionale și orășenești.

        Președintele raionului, Eleonora Graur, i-a felicitat cu acest prilej pe cetățenii orașului, menționând că dânșii merită să aibă posibilitatea să procure produse variate, proaspete, de calitate chiar în localitatea lor.

        Prezent și dumnealui la eveniment, primarul de Rezina, Simion Tatarov, a apreciat faptul că ”în sfârșit și la Rezina avem un magazin modern, cu asortiment bogat”.

        Invitatul serii a fost interpretul Adrian Ursu, iar surpriza rețelei de magazine Linella a constituit-o cea mai mare mămăligă din oraș, pregătită special pentru oamenii prezenți la eveniment.

        Urmare a deschiderii magazinului rezinean Linella cu suprafața de 630 m2, 22 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au putut angaja, fără a fi nevoiți să-și părăsească familia pentru a-și asigura existența.

        În context merită să mai menționăm următorul aspect: doar pe parcursul anului curent, în republică au fost deschise 15 magazine ale rețelei Linella. Important e și faptul că absolut toate activează în raioanele țării.

         

Acasă

În sus