Botezul Domnului, sărbătorit la Rezina

    Creştinii ortodocşi, care se conduc de calendarul iulian, sărbătoresc astăzi Botezul Domnului. Sărbătoarea se mai numeşte şi Arătarea Domnului, deoarece evocă momentul când Mântuitorul Iisus Hristos a fost botezat de Sfântul Ioan Botezătorul în apele Iordanului, iar Sfânta Treime i s-a arătat lumii.     Aceasta este una dintre cele 12 sărbători importante pe parcursul anului. Totodată, Boboteaza încheie ciclul...

Iubiți creștini, frați întru Domnul!

       Astăzi, creștinii ortodocși de rit vechi sărbătoresc Botezul Domnului sau Boboteaza. În această zi Mântuitorul Iisus Hristos a fost botezat, la vârsta de 30 de ani, de către Sfântul Ioan Botezătorul în râul Iordan. Este una dintre cele 12 sărbători importante, praznice împărătești, de pe parcursul anului. Totodată, Boboteaza încheie ciclul sărbătorilor de iarnă.        Bunul Dumnezeu ne-a da...

Polițiștii, antrenați în acțiuni de redresare a situației

        Zăpada, pe care am așteptat-o atâta timp și care a căzut din abundență în ultimele ore, a reușit să creeze un șir de probleme pentru locuitorii raionului, de altfel, ca și pentru cei din alte unități teritorial-administrative din țară.         În context, Inspectoratul de Poliţie Rezina aduce la cunoştinţa locuitorilor raionului că, pe parcursul nopţii şi până la moment, membrii...



Un magazin din rețeaua Linella a fost deschis la Rezina

        Astăzi, 12 octombrie, în orașul Rezina a fost deschis cel de-al 67-lea magazin din rețeaua Linella. Evenimentul a fost marcat de muzică, voie bună și o prezență considerabilă a viitorilor cumpărători. Dar și a autorităților raionale și orășenești.

        Președintele raionului, Eleonora Graur, i-a felicitat cu acest prilej pe cetățenii orașului, menționând că dânșii merită să aibă posibilitatea să procure produse variate, proaspete, de calitate chiar în localitatea lor.

        Prezent și dumnealui la eveniment, primarul de Rezina, Simion Tatarov, a apreciat faptul că ”în sfârșit și la Rezina avem un magazin modern, cu asortiment bogat”.

        Invitatul serii a fost interpretul Adrian Ursu, iar surpriza rețelei de magazine Linella a constituit-o cea mai mare mămăligă din oraș, pregătită special pentru oamenii prezenți la eveniment.

        Urmare a deschiderii magazinului rezinean Linella cu suprafața de 630 m2, 22 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au putut angaja, fără a fi nevoiți să-și părăsească familia pentru a-și asigura existența.

        În context merită să mai menționăm următorul aspect: doar pe parcursul anului curent, în republică au fost deschise 15 magazine ale rețelei Linella. Important e și faptul că absolut toate activează în raioanele țării.

         

Acasă

În sus