Seminar informativ întru combaterea și prevenirea terorismului

     Centrul Antiterorist al Serviciului de Informaţii şi Securitate a desfășurat astăzi, 19 aprilie, seminarul de informare cu referire la „Rolul Administrației Publice Locale în prevenirea terorismului”.      La seminar au participat conducerea raionului Rezina, primarii localităților din raion și reprezentanții serviciilor desconcentrate și descentralizate în teritoriu.      La începutul ședinței,...

Dispoziția nr. 48-C din 13 aprilie 2018, orașul Rezina

"Cu privire la prelungirea datei-limită a concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă"     În temeiul art. 51, alin. (3), (4), art. 53, alin. (1), lit. b), art. 54, alin. (1), (3), (4) ale Legii Republicii Moldova nr. 436-XVI din 28 decembrie 2006, privind administrația publică locală cu modificările și completările ulterioare, art. 27, 29 ale Legii Republicii Moldova nr. 158-XVI din 04.07.2008, cu modificările și completările ulterioare,...

Președintele raionului apreciază rezultatele sportivilor rezineni

       În perioada 11-16 aprilie 2018, lotul naţional al Federaţiei de karate shotokan din Republica Moldova a participat la acea de-a 8-a ediţie a Campionatelor Europene de Karate Shotokan precum şi la acea de-a 8-a ediţie a Cupei Europene ”Kohai European Cup”, care s-a desfăşurat în oraşul Dabrowa Gornicza, Polonia.      Sportivii din Republica Moldova au avut o prestaţie remarcabilă  si la acest Campionat European,...Un magazin din rețeaua Linella a fost deschis la Rezina

        Astăzi, 12 octombrie, în orașul Rezina a fost deschis cel de-al 67-lea magazin din rețeaua Linella. Evenimentul a fost marcat de muzică, voie bună și o prezență considerabilă a viitorilor cumpărători. Dar și a autorităților raionale și orășenești.

        Președintele raionului, Eleonora Graur, i-a felicitat cu acest prilej pe cetățenii orașului, menționând că dânșii merită să aibă posibilitatea să procure produse variate, proaspete, de calitate chiar în localitatea lor.

        Prezent și dumnealui la eveniment, primarul de Rezina, Simion Tatarov, a apreciat faptul că ”în sfârșit și la Rezina avem un magazin modern, cu asortiment bogat”.

        Invitatul serii a fost interpretul Adrian Ursu, iar surpriza rețelei de magazine Linella a constituit-o cea mai mare mămăligă din oraș, pregătită special pentru oamenii prezenți la eveniment.

        Urmare a deschiderii magazinului rezinean Linella cu suprafața de 630 m2, 22 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au putut angaja, fără a fi nevoiți să-și părăsească familia pentru a-și asigura existența.

        În context merită să mai menționăm următorul aspect: doar pe parcursul anului curent, în republică au fost deschise 15 magazine ale rețelei Linella. Important e și faptul că absolut toate activează în raioanele țării.

         

Acasă

În sus