Va fi elaborat proiectul Regulamentului privind repartizarea locuințelor sociale

       În cadrul ședinței operative de luni, 25 septembrie, președintele raionului Rezina, dna Eleonora Graur, a adus la cunoștință că începând cu săptămâna anterioară, ședințele operative se desfășoară într-un nou format, cu un număr majorat de servicii desconcentrate pentru a avea acces la o informație mai amplă.        Președintele raionului s-a adresat colegilor care trec la moment prin...

În dezbateri - pregătirea pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

            Astăzi, 22 septembrie, a fost desfășurată o ședință de lucru a comisiei raionale de pregătire a economiei și sferei sociale din raionul Rezina pentru activitate în perioada rece a anului.             În debutul ședinței, președintele raionului Rezina, dna Eleonora Graur,  s-a expus referitor la ordinea de zi cu privire starea procesului de pregătire a economiei și...

Ședință ordinară a Consiliului de administrare a Fondului local de susținere socială a populației

        Membrii Consiliului de administrare a Fondului local de susținere socială a Populației (FLSSP) s-au convocat pe data de 21 septembrie într-o ședință de lucru. În cadrul ședinței, prezidată de dna Eleonora Graur, președintele raionului, președintele FLSSP, dânșii s-au pronunțat asupra a trei puncte incluse pe agenda de lucru.         Pe marginea primei chestiuni – ”Cu privire la examinarea...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

În atenția copiilor, doritori de a participa la Programul DOR!

       Guvernul Republicii Moldova, Biroul Relații cu Diaspora anunță organizarea Programului DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), ediția a V-ea. Evenimentul va fi desfășurat în perioada 20-28 august 2017, în Republica Moldova, iar participarea este gratuită.

       Pentru doritorii de a participa, comunicăm condițiile.

       Perioada de aplicare pentru copiii din diasporă – 25 martie-25 mai. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; cunoștințe de bază ale limbii române; formular completat online.

       Perioada de aplicare pentru copiii din Republica Moldova – 25 martie-25 aprilie 2017. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; comunicare excelentă în limba română; exprimarea creativă a conceptului de DOR (concurs); formular completat online.

       Cum poți participa?

       Completează Formularul online (pentru participanții din diasporă și cei din Republica Moldova).

       www.dor.md

       e-mail: dor@gov.md

       Telefon – (+373) 22-25-04-94.

       Programul DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), destinat copiilor din diaspora Republicii Moldova, este organizat al cincilea an consecutiv, sub patronajul Guvernului, prin intermediul Biroului Relații cu Diaspora. Scopul Programului este de a consolida legăturile emoționale, culturale și identitare ale copiilor și adolescenților din diasporă cu țara de origine – Republica Moldova.

       Agenda programului cuprinde activități creative, sportive, lingvistice, de cunoaștere a istoriei, culturii, tradițiilor și obiceiurilor neamului nostru.

 

Acasă

În sus