Va fi elaborat proiectul Regulamentului privind repartizarea locuințelor sociale

       În cadrul ședinței operative de luni, 25 septembrie, președintele raionului Rezina, dna Eleonora Graur, a adus la cunoștință că începând cu săptămâna anterioară, ședințele operative se desfășoară într-un nou format, cu un număr majorat de servicii desconcentrate pentru a avea acces la o informație mai amplă.        Președintele raionului s-a adresat colegilor care trec la moment prin...

În dezbateri - pregătirea pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

            Astăzi, 22 septembrie, a fost desfășurată o ședință de lucru a comisiei raionale de pregătire a economiei și sferei sociale din raionul Rezina pentru activitate în perioada rece a anului.             În debutul ședinței, președintele raionului Rezina, dna Eleonora Graur,  s-a expus referitor la ordinea de zi cu privire starea procesului de pregătire a economiei și...

Ședință ordinară a Consiliului de administrare a Fondului local de susținere socială a populației

        Membrii Consiliului de administrare a Fondului local de susținere socială a Populației (FLSSP) s-au convocat pe data de 21 septembrie într-o ședință de lucru. În cadrul ședinței, prezidată de dna Eleonora Graur, președintele raionului, președintele FLSSP, dânșii s-au pronunțat asupra a trei puncte incluse pe agenda de lucru.         Pe marginea primei chestiuni – ”Cu privire la examinarea...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

Sărbători luminate, cu pace și liniște sufletească!

   "Astăzi este primăvara sufletelor noastre că Domnul Hristos, ca un soare răsărind din mormânt a treia zi, a alungat iarna cea întunecată a păcatului nostru, pe El să-L lăudăm că s-a preamărit."

   Suntem în preajma Sfintelui Paști! În această zi a Înviat Hristos din morți și ne-a izbăvit de moarte, de robia păcatului și de osânda iadului. Iadul a fost golit și raiul s-a deschis. În această zi îngerii cântă împreună cu oamenii biruința vieții asupra morții. Haideți și noi cu toții să ne veselim împreună cu Biserica lui Hristos că nu mai suntem sub legăturile morții și ale întunericului. Să lepădăm, dar, întristarea, răutatea și grijile cele trecătoare, că Hristos a înnoit lumea prin Înviere. Noaptea Învierii nu cunoaște somn; ea e numai veghe, împlinire și așteptare, întru bucuria nemărginită a biruinței asupra morții. Fie ca această așteptare și bucuria să vă fie sporite de toate bunătățile lui Dumnezeu și să vă devină o necurmată înviere lăuntrică.

   Cu speranță de înnoire spirituală a vieții și de îmbogățire în fapte bune, în lumina și pacea sărbătorii Sfintelor Paști, vă îndemn ca, prin cuvânt și faptă, să duceți bucurie celor săraci și bolnavi, orfani și bătrâni, necăjiți și singuri, astfel încât și ei să simtă că Învierea Domnului Iisus Hristos revarsă peste oameni bogăția iubirii lui Dumnezeu Cel Milostiv. Hristos a Înviat!

 Mult stimați locuitori ai raionului Rezina!

   Vă îndemn ca mireasma Sfintelor Sărbători Pascale să o primiți în suflete ca un moment unic de întoarcere spre pietate, armonie, speranță, toleranță, evlavie... Cel mai frumos pe lume e atunci când suntem mulțumiți și fericiți, învățăm să ne bucurăm de dragostea, care, sigur, mulți nu o au, și mai presus de aceasta, învățăm în viață să prețuim adevăratele valori.

   Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume. Bunul Iisus, prin jertfa Lui, să vă fie alături toată viața, mereu viu în sufletul fiecăruia și astfel vom trăi veșnic. La fel, Lumina Sfântă a Învierii Lui să vă lumineze viața, pacea sfântă să vă pătrundă în case și în suflete, lacrima Lui să vă spele toate necazurile. Hristos a Înviat!

Cu respect profund pentru toți dumneavoastră, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

Acasă

În sus