Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

         Consemnată  anual în a treia duminică a lunii septembrie, Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei îmi oferă plăcutul prilej să Vă  transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activează în acest domeniu. Îmi exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dumneavoastră în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă&nbs...

Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 a fost constituit

         Prin Hotărârea nr. 4219 din 11 septembrie 2020, Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 în componență numerică din 9 membri. Prin aceeași hotărâre, CEC a apărobat și componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26, după cum urmează:          1. Albu Aliona,...

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

         Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcate tradiţional în mijlocul  lunii septembrie, Vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu urări de bine şi prosperitate.          În numele Consiliului raional Rezina şi al meu personal, îmi exprim recunoștința profundă pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a pădurilor...Stimați lucrători medicali și farmaciști din raionul Rezina!

imagine_principala

       Cu ocazia zilei profesionale, vin să vă mulțumesc tuturor pentru dăruirea, credința și devotamentul cu care aveți grijă de sănătatea cetățenilor noștri. Anul curent, prin provocarea cu numele COVID-19, a supus societatea unui adevărat test la supraviețuire și, în acest caz, munca Dumneavoastră ireproșabilă pentru a aduce salvarea şi speranţa în viaţa pacienţilor are rol definitoriu în depășirea urgiei pandemice. Munciți zi de zi dezinteresat, până la epuizare, cu spirit de sacrificiu, fideli jurământului lui Hippocrates, iar adevărate bucurii vă sunt oamenii întorși la viață și convingerea că totul va fi bine, citită în ochii pacienților.

       Cu prilejul Zilei Lucrătorului medical și a Farmacistului, marcată anual în a treia duminică a lunii iunie, adresez sincere felicitări tuturor angajaților din domeniul sănătății, dorindu-vă prosperitate, putere de muncă și realizări profesionale pe măsura implicării și eforturilor depuse în slujba oamenilor, mult curaj și entuziasm, verticalitate și, desigur, sănătate!

       Să ne trăiți mulți ani! Să vă bucurați de florile recunoștinței, de apreciere pentru activitatea Dumneavoastră nobilă și să vă însoțească mereu simpla fericire omenească.

Cu profund respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Felicitări

imagine_la_felicitare

Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Multstimați angajați ai filialei Rezna a SRL "Orhei-Gaz"!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Mult stimați lucrători vamali!

felicitare completă

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus