Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

         Consemnată  anual în a treia duminică a lunii septembrie, Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei îmi oferă plăcutul prilej să Vă  transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activează în acest domeniu. Îmi exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dumneavoastră în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă&nbs...

Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 a fost constituit

         Prin Hotărârea nr. 4219 din 11 septembrie 2020, Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 în componență numerică din 9 membri. Prin aceeași hotărâre, CEC a apărobat și componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26, după cum urmează:          1. Albu Aliona,...

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

         Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcate tradiţional în mijlocul  lunii septembrie, Vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu urări de bine şi prosperitate.          În numele Consiliului raional Rezina şi al meu personal, îmi exprim recunoștința profundă pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a pădurilor...Stimaţi pedagogi, dragi părinţi, scumpi elevi!

imagine_principala

       Astăzi clopoțelul școlar sună pentru ultima oară în anul de studii 2019-2020. A fost un an de studii deosebit, deosebit este și acest ultim sunet, pe care îl trăiți preponderent pe rețelele de socializare. Oricum, este un eveniment important în viața fiecăruia și merită toată atenția noastră.

       Dragi elevi! Acum, la finele anului școlar, vreau să-mi exprim încrederea că toți absolvenții vor demonstra abilități și capacități ponderabile în procesul studiilor pe care le vor urma. La fel, vreau să-mi exprim încrederea că veți deveni oameni adevărați, buni profesioniști în domeniul pentru care veți opta. Fiți adevărați patrioți ai neamului, ai raionului, păstrați sentimentul de mândrie pentru școala și pedagogii voștri. Oricât de anevioase ar fi cărările destinului, să reveniți mereu la baștină, la cei care v-au călăuzit pașii pe drumul vostru spre devenire și afirmare ca buni cetățeni ai Republicii Moldova.

       Vă doresc tuturor elevilor vacanță frumoasă, multe evenimente interesante pe parcursul verii, astfel, încât noul an de studii să vă adune bine odihniți, întremați, cu noi forțe pentru escaladarea noilor culmi ale cunoașterii.

       Onorați pedagogi! Dumneavoastră retrăiți pentru a câta oară clipa despărțirii de dicipolii, ce v-au devenit scumpi și dragi pe parcursul anilor de școală. În scurt timp, sutele de absolvenți din raionul Rezina vor păși emoționați în imensul univers al maturității. Ne bucură faptul că toate cadrele didactice din raion au manifestat responsabilitate profesională, și-au făcut onest datoria chiar și în condițiile situației excepționale, dictate de noul coronavirus, astfel, încât elevii au beneficiat de grija și atenția necesare.

       Stimați părinți! Vă feicit cu ocazia finalizării anului de studii 2019-2020. În numele Consiliului raional Rezina, îmi exprim recunoștința pentru truda asiduă, pe care o depuneți zi de zi, pentru dăruirea, patriotismul și devotamentul de care dați dovadă în permanență, contribuind la formarea generațiilor de mâine, realizând prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societății.

       Tuturor, încă o dată – recunoștință, felicitări, sănătate multă și succese!

Cu respect deosebit, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

      

 

 

Video postat recent

Felicitări

imagine_la_felicitare

Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Multstimați angajați ai filialei Rezna a SRL "Orhei-Gaz"!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Mult stimați lucrători vamali!

felicitare completă

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus