Dispoziție nr. 49-RU din 26 februarie 2020

„Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției

Dragobete a adus dragostea și buna dispoziție la Rezina

         De o seară plină de dragoste, cântec, voie bună și tradiție autentică au avut parte spectatorii, care pe 24 februarie curent au ales să fie parte a spectacolului „Dragobetele sărută fetele”, desfășurat în Sala mică a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov”. După cum și era de așteptat, în centrul atenției s-a aflat tinerețea cu toate caracteristicile ei și, bineînțeles, dragostea....

Vă invităm să sărbătorim împreună sosirea primăverii!

         Pentru a întregi dispoziția de sărbătoare a locuitorilor raionului Rezina și oaspeților lui, Consiliul raional, angajații Secției Cultură, ai Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” pregătesc un program cultural, care se va desfășura în cadrul tradiționalului Festival Internațional de Muzică și Dans „Mărțișor”, ediția anului 2020. Astfel, în primele zile ale lui martie, ne vom putea bucura de...Stimați angajați în domeniul Culturii din raionul Rezina!

imagine_principala

       Pe 15 ianuarie țara noastră sărbătorește Ziua Culturii Naționale sub auspiciile unui moment consacrat din istoria culturii noastre: aniversarea a 170-ea de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

       Astăzi, mai mult ca oricând, în epoca globalizării, avem datoria de a pune în valoare creația marilor înaintași, a tuturor celor care au contribuit și continuă să contribuie la expresia identității poporului nostru. Dumneavoastră sunteți cei, care puneți umărul nemijlocit la perpetuarea adevăratelor valori, pentru care fapt meritați toată recunoștința, deoarece, după cum spunea Mircea Eliade, "Dintr-un popor nu rămâne nimic, decât cultura".

       Stimați omagiați! Vă mulțumesc din toată inima pentru contribuție la dezvoltarea culturii noastre și educarea tinerei generații în spiritul dragostei de țară și de valorile neamului – istoria, limba, obiceiurile și tradițiile naționale. Fie ca această Zi a Culturii Naționale să fie una a bucuriei și să ne apropie pe noi toti în înțelegere, solidaritate și pace!

        În aceast 15 ianuarie deosebit pentru toţi Dumneavoastră, când aerul e dalb de colinde, iar în tării, sus, se aprinde Steaua Eminescu, vă doresc tuturor sănătate, energii creatoare, frumoase şi notorii realizări în profesie şi în viaţa de zi cu zi, linişte şi căldură în familii. Vă mai doresc să aveți parte de toate frumusețile acestei lumi, iar anii care au să vină să vă aducă sănătate multă, realizări pe potriva aspirațiilor și satisfacție de la munca pe care o faceți.

Cu respect deosebit și aleasă prețuire, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus