Dispoziție nr. 49-RU din 26 februarie 2020

„Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției

Dragobete a adus dragostea și buna dispoziție la Rezina

         De o seară plină de dragoste, cântec, voie bună și tradiție autentică au avut parte spectatorii, care pe 24 februarie curent au ales să fie parte a spectacolului „Dragobetele sărută fetele”, desfășurat în Sala mică a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov”. După cum și era de așteptat, în centrul atenției s-a aflat tinerețea cu toate caracteristicile ei și, bineînțeles, dragostea....

Vă invităm să sărbătorim împreună sosirea primăverii!

         Pentru a întregi dispoziția de sărbătoare a locuitorilor raionului Rezina și oaspeților lui, Consiliul raional, angajații Secției Cultură, ai Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” pregătesc un program cultural, care se va desfășura în cadrul tradiționalului Festival Internațional de Muzică și Dans „Mărțișor”, ediția anului 2020. Astfel, în primele zile ale lui martie, ne vom putea bucura de...Dragi locuitori ai raionului Rezina!

imagine_principala

    Clipe numărate ne mai despart de momentul, când orologiul va anunța trecerea într-un nou an. E un început, în care de veacuri ne punem mari speranțe. Ne dorim sănătate și belșug, copii cuminți și norocoși, împliniri și clipe frumoase, trăite alături de cei dragi… Totodată, privim în urmă cu un pic de nostalgie - a mai trecut un an. Dar faptul că am trăit, că ne-am bucurat, că suntem sănătoși, noi și toți ai noștri, ne mai șterge din tristețe și căutăm să-i mulțumim anului care pleacă pentru multa-i generozitate și răbdare.…

    Dragii mei! În prag de alese sărbători vin în casele dumneavoastră să vă mulțumesc pentru bunătate și răbdare, pentru susținere și încurajare, pentru disponibilitatea de a contribui la prosperarea raionului nostru. Vă doresc sănătate multă, bucurii, un an rodnic cu ploi curate și la timp, cu împliniri pe potriva aspirațiilor.

    În față ni se deschid noi perspective - avem oportunități pentru prosperare, sunt necesare doar dorința și cooperarea. Fie ca anul 2020 să ne consolideze în efortul de schimbare. Suntem harnici, suntem capabili și neapărat vom reuși. La mulți ani!

Cu profund respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus