Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

         Consemnată  anual în a treia duminică a lunii septembrie, Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei îmi oferă plăcutul prilej să Vă  transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activează în acest domeniu. Îmi exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dumneavoastră în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă&nbs...

Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 a fost constituit

         Prin Hotărârea nr. 4219 din 11 septembrie 2020, Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 în componență numerică din 9 membri. Prin aceeași hotărâre, CEC a apărobat și componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26, după cum urmează:          1. Albu Aliona,...

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

         Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcate tradiţional în mijlocul  lunii septembrie, Vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu urări de bine şi prosperitate.          În numele Consiliului raional Rezina şi al meu personal, îmi exprim recunoștința profundă pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a pădurilor...Mult stimați energeticieni din raionul Rezina!

imagine_principala

   Tradițional, an de an, pe 22 decembrie, în Republica Moldova este consemnată Ziua profesională a energeticianului, fiind și un prilej de omagiu al celor, care, prin activitatea zilnică, aduc confortul în casele noastre. Cu prilejul frumosului eveniment, din numele meu personal și al Consiliului raional Rezina, vă adresez sincere felicitări și urări de bine, pace și prosperitate, realizări și împliniri profesionale.          

   Vreau să mulțumesc tuturor energeticienilor din raion pentru efortul lor dedicat funcționării permanente a sistemului energetic național. Prea puțină lume știe câtă muncă stă în spatele gestului simplu de a aprinde lumina în fiecare seară.

   Sunt convins că profesionalismul și devotamentul, de care dați dovadă, vor garanta și pe viitor funcționarea eficientă a sistemului, siguranța energetică și servicii de calitate pentru toți consumatorii. Doresc tuturor energeticienilor multă sănătate, succese, fericire, bunăstare și liniște sufletească.

   La mulți ani!

Cu mult respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video postat recent

Felicitări

imagine_la_felicitare

Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Multstimați angajați ai filialei Rezna a SRL "Orhei-Gaz"!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Mult stimați lucrători vamali!

felicitare completă

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus