Dispoziție nr. 49-RU din 26 februarie 2020

„Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției

Dragobete a adus dragostea și buna dispoziție la Rezina

         De o seară plină de dragoste, cântec, voie bună și tradiție autentică au avut parte spectatorii, care pe 24 februarie curent au ales să fie parte a spectacolului „Dragobetele sărută fetele”, desfășurat în Sala mică a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov”. După cum și era de așteptat, în centrul atenției s-a aflat tinerețea cu toate caracteristicile ei și, bineînțeles, dragostea....

Vă invităm să sărbătorim împreună sosirea primăverii!

         Pentru a întregi dispoziția de sărbătoare a locuitorilor raionului Rezina și oaspeților lui, Consiliul raional, angajații Secției Cultură, ai Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” pregătesc un program cultural, care se va desfășura în cadrul tradiționalului Festival Internațional de Muzică și Dans „Mărțișor”, ediția anului 2020. Astfel, în primele zile ale lui martie, ne vom putea bucura de...Mult stimați energeticieni din raionul Rezina!

imagine_principala

   Tradițional, an de an, pe 22 decembrie, în Republica Moldova este consemnată Ziua profesională a energeticianului, fiind și un prilej de omagiu al celor, care, prin activitatea zilnică, aduc confortul în casele noastre. Cu prilejul frumosului eveniment, din numele meu personal și al Consiliului raional Rezina, vă adresez sincere felicitări și urări de bine, pace și prosperitate, realizări și împliniri profesionale.          

   Vreau să mulțumesc tuturor energeticienilor din raion pentru efortul lor dedicat funcționării permanente a sistemului energetic național. Prea puțină lume știe câtă muncă stă în spatele gestului simplu de a aprinde lumina în fiecare seară.

   Sunt convins că profesionalismul și devotamentul, de care dați dovadă, vor garanta și pe viitor funcționarea eficientă a sistemului, siguranța energetică și servicii de calitate pentru toți consumatorii. Doresc tuturor energeticienilor multă sănătate, succese, fericire, bunăstare și liniște sufletească.

   La mulți ani!

Cu mult respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus