Dispoziție nr. 49-RU din 26 februarie 2020

„Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției

Dragobete a adus dragostea și buna dispoziție la Rezina

         De o seară plină de dragoste, cântec, voie bună și tradiție autentică au avut parte spectatorii, care pe 24 februarie curent au ales să fie parte a spectacolului „Dragobetele sărută fetele”, desfășurat în Sala mică a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov”. După cum și era de așteptat, în centrul atenției s-a aflat tinerețea cu toate caracteristicile ei și, bineînțeles, dragostea....

Vă invităm să sărbătorim împreună sosirea primăverii!

         Pentru a întregi dispoziția de sărbătoare a locuitorilor raionului Rezina și oaspeților lui, Consiliul raional, angajații Secției Cultură, ai Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” pregătesc un program cultural, care se va desfășura în cadrul tradiționalului Festival Internațional de Muzică și Dans „Mărțișor”, ediția anului 2020. Astfel, în primele zile ale lui martie, ne vom putea bucura de...Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare din raionul Rezina! Dragi colegi!

imagine_principala

    Direcția Agricultură, Alimentație, Arhitectură și Cadastru este onorată să transmită calde felicitări și urări de bine tuturor truditorilor pământului, care și-au legat destinul de această muncă grea, dar nobilă și necesară întregii societăți, cu ocazia Zilei profesionale, sărbătorită în a patra săptămână a lunii noiembrie.

    Dragi agricultori! În această zi de sfârșit de toamnă, când, ostenit, odihnește și pământul, venim să ne închinăm cu adânc poclon în fața tuturor dumneavoastră, neobosiți frați ai gliei, care, cu munca și lacrima sfințiți pâinea noastră cea de toate zilele. Meritați toată aprecierea societății, căci, în pofida dificultăților, a metamorfozelor suportate de agricultura Moldovei de-a lungul evoluției sale, ați ales să continuați munca dumneavoastră aici, acasă, pe glia strămoșească, și să contribuiți la consolidarea și dezvoltarea continuă a domeniului agricol.

    La ora bilanțurilor unui an de muncă anevoioasă venim să vă urăm, dumneavoastră și familiilor, multă sănătate, ani buni cu ploi curate și la timp, pace și belșug în hambare. Rodul muncii tuturor plugarilor să se cristalizeze într-o prosperare continuă, să fiți apreciați în toate zilele anului, iar recunoștința să se resimtă în acțiuni concrete spre bunele întregii societăți. La mulți ani și sărbătoare frumoasă pentru toți cei înfrățiți cu glia, pentru care agricultura a ajuns să le fie vocația vieții întregi.

În numele angajaților Direcției Agricultură, Alimentație, Arhitectură și Cadastru a Consiliului raional Rezina, șeful Vera CERNEGA

 

 

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus