Atenție! Atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă

     Consiliul raional Rezina, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Incubatorul de Afaceri din Rezina organizează un atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă.      Evenimentul va avea loc la data de 23 august 2019, ora 10.00 – 12.00, în sala de conferințe a Incubatorului de Afaceri din Rezina.     Sunt așteptați toți...

Dispoziție nr. 95_C din 15 august 2019

"Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției: 

Stimați lucrători din domeniul financiar din raionul Rezina!

    Tradițional, la 15 august se sărbătorește ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 216 din 12 iulie 1995. În acest an, ziua financiarului se află la cea de-a XXIV-a aniversare oficială. Cu acest prilej, vă adresez sincere felicitări tuturor celor care sunt implicați în dezvoltarea continuă a sistemului financiar. Suntem recunoscători, că împreună cu colegii dumneavoastră ați operat cu opțiuni...Stimați lucrători din domeniul construcțiilor din raionul Rezina!

imagine_principala

   Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din construcții, aduc cele mai sincere și frumoase urări tuturor constructorilor, arhitecților, proiectanților, designerilor, lucrătorilor de pe șantier și tuturor ce-lor, care activează în domeniul construcțiilor.

   Consider aportul specialiștilor din acest domeniu foarte important pentru prosperarea economică a raionului, în special în ceea ce privește amenajarea și planificarea teritoriului, arhitectura, urbanismul și activitatea de construcții. Sărbătoarea dumneavoas-tră profesională oferă posibilitatea de a reflecta asupra importanței sectorului construcțiilor și contri-buției acestuia la asigurarea bunăstării cetățenilor și dezvoltarea țării.

   Cu acest prilej, din numele Consiliului raional Rezina, vă adresez urări de sănătate, inspirație pentru proiecte noi, atingerea obiectivelor propuse și realizări frumoase.

Cu tot respectul, Vasile GOBJILĂ, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus