Avalanșă de succes

   În conformitate cu Programul activităților extrașcolare în învățământul general, în vederea realizării Planului de activitate al Ministerului Educației Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC) pentru anul 2019, în orașul Chișinău, pe 10-11 mai 2019, s-a desfășurat etapa finală a Turnamentului republican în domeniul Drepturilor omului/copilului.    La etapa republicană, raionul Rezina a fost reprezentat...

Spectacolul "Liberă", jucat pe scena Palatului raional de Cultură

   Mai mulți rezineni pasionați de teatru au avut ocazia să vizioneze, recent, în incinta Palatului raional de Cultură "Nicolae Lupov" din Rezina, un spectacol-document "Liberă", în regia lui Ianoș Petrașcu.    Un spectacol, care abordează problema violenței asupra femeilor și repercursiunile ei asupra generației viitoare. Un spectacol despre șabloane, despre legi scrise și nescrise. Un spectacol despre putere și voință, despre... vise. Este...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 20-24.05.2019, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    20 mai 2019: orașul Rezina, str. 27 August, 46 - 10:00-15:00; satele Peciște, Ciorna, Țareuca (parțial) - 09:00-17:00;    21 mai 2019: orașul Rezina, str. 27 August, 46 - 10:00-15:00; orașul Rezina, str. Lomonosov, S. Lazo - 13:00-17:00; satele Meșeni, Ciorna, Țareuca (parțial) -...Stimați concetățeni, locuitori ai raionului Rezina!

imagine_principala

    Iată că ne vine o frumoasă, cea mai sfântă, sărbătoare - Învierea Domnului nostru Iisus Hristos. Anul care a trecut a fost pentru noi toți și ușor, și greu, cu necazuri și bucurii. Dar am trecut prin toate - ne-am bucurat, când trebuia s-o facem, am înfruntat cu stoicism necazurile și greutățile.

    Cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Paștelui vă doresc tuturor multă sănătate și o primăvară frumoasă, cu bucurii câte vă doriți. La întâlnire, să ne salutăm binevoitor cu frumoasa veste "Hristos a Înviat!". Și să răspundem cu bucurie și satisfacție "Adevărat a Înviat!".

    Sper că Luminoasa Sărbătoare a Sfintelor Paști să coboare peste noi toți bucurii duhovnicești, astfel, încât spiritul acestor sărbători să ne lumineze sufletele și casele.

    Vă doresc ca Învierea Domnului Iisus să ne aducă în sufletul fiecăruia dintre noi Iubire și Bucurie.

    Vă mai urez ca Paștele să vă aducă liniște sufletească, belșug și lumină, sănătate multă și noroc.

Cu mult respect pentru toți, Vasile GOBJILĂ, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus