Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 15-19.07.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     15 iulie 2019: or. Rezina, str. Păcii, 75, 67, 65, Energeticienilor, satele Ciorna, Ignăței (parțial) - 09:00-17:00;     16 iulie 2019: or. Rezina, str. 1 Mai, 6/2, Voluntarilor, Centurii, satul Ignăței (parțial) - 08:00-17:00;     17 iulie 2019: or....

Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.          Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina,...

Sărbătoare cu mare fast în satul Cuizăuca, în duminica de Sânziene

         La data de 07 iulie s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului, jocului și portului popular cu genericul ,,Cânt și joc moldovenesc”, ediția a II-a, 2019, în cadrul sărbătorii Ziua Națională a Portului Popular. Evenimentul a fost organizat de către Secția Cultură a Consiliului raional Rezina în parteneriat cu primăria satului Cuizăuca.          Festivalul a început cu...Stimați concetățeni, locuitori ai raionului Rezina!

imagine_principala

    Iată că ne vine o frumoasă, cea mai sfântă, sărbătoare - Învierea Domnului nostru Iisus Hristos. Anul care a trecut a fost pentru noi toți și ușor, și greu, cu necazuri și bucurii. Dar am trecut prin toate - ne-am bucurat, când trebuia s-o facem, am înfruntat cu stoicism necazurile și greutățile.

    Cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Paștelui vă doresc tuturor multă sănătate și o primăvară frumoasă, cu bucurii câte vă doriți. La întâlnire, să ne salutăm binevoitor cu frumoasa veste "Hristos a Înviat!". Și să răspundem cu bucurie și satisfacție "Adevărat a Înviat!".

    Sper că Luminoasa Sărbătoare a Sfintelor Paști să coboare peste noi toți bucurii duhovnicești, astfel, încât spiritul acestor sărbători să ne lumineze sufletele și casele.

    Vă doresc ca Învierea Domnului Iisus să ne aducă în sufletul fiecăruia dintre noi Iubire și Bucurie.

    Vă mai urez ca Paștele să vă aducă liniște sufletească, belșug și lumină, sănătate multă și noroc.

Cu mult respect pentru toți, Vasile GOBJILĂ, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus