Circa 80 la sută din roadă – compromisă de înghețuri și lipsa de precipitații

         Seceta în Moldova este unul dintre cele mai periculoase fenomene ale naturii, reprezentând trăsătura specifică a climei regionale, condiţionată de distribuţia neuniformă în timp şi spaţiu a precipitaţilor atmosferice pe fondul valorilor ridicate ale temperaturii aerului.          Influența negativă a secetei se răsfrânge, în primul rând, asupra uneia dintre principalele...

Alcoolul la volan și viteza provoacă victime!

       Stimați cetățeni! Din păcate, sunt înregistrate tot mai multe incidente/accidente, care pun în pericol viața și sănătatea cetățenilor, din varii motive, precum:        - stare de ebrietate la volan;        - stare de oboseală profundă;        - exces de viteză.        Pentru a preveni astfel de cazuri și pentru a ajunge...

În atenția conducătorilor auto!

       Inspectoratul de Poliție Rezina recomandă șoferilor să conducă prudent, să ajusteze viteza de deplasare la condițiile de drum și trafic, iar înaintea efectuării oricărei manevre rutiere, să se asigure temeinic.        Nepregătirea șoferilor provoacă multe accidente rutiere. Conducătorul auto trebuie să reducă viteza, să conștientizeze faptul, că distanța de frânare este mai mare și să se asigure, ...Stimați lucrători ai Procuraturii!

imagine_principala

    Permiteți-ne, în numele administrației raionului Rezina, să vă felicităm călduros cu ocazia zilei profesionale. Rolul Procuraturii în asigurarea supremației legii, apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor, protecția intereselor generale ale societății și ale statului este incontestabil.

    În acest context, unul dintre obiectivele specifice ale reformei sectorului justiției este consolidarea profesionalismului și independenței procuraturii, astfel, încât această instituție să devină una funcțională, integră, credibilă, performantă și eficientă în realizarea actului justiției.

    Atingerea acestui obiectiv este, însă, o iluzie dacă procurorii înșiși nu vor da dovadă de o implicare plenară și activă. În viitor, sperăm la o activitate nu mai puțin prodigioasă din partea dumneavoastră, precum și la sporirea cooperării, în condițiile legii, cu celelalte instituții de stat, în scopul asigurării legalității și ordinii de drept, pentru binele tuturor rezinenilor.

    Vă felicităm pe toți cei care ați îmbrățișat această profesie și vă dorim sănătate, prosperitate și noi realizări profesionale și personale!

Cu respect și recunoștință, administrația raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus