Dispoziție nr. 33-C din 19 aprilie 2019, orașul Rezina

„Cu privire la prelungirea concursului pentru ocuparea  funcției publice de secretar al Consiliului raiona Rezina” Vezi aici textul dispoziției

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști să fim vigilenți cu focul

    În legătură cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, ținem să aducem la cunoștința cetățenilor și creștinilor unele reguli și cerințe ale securității antiincendiare care, fiind respectate, nu ne vor adumbri sărbătorile.     Odată cu apropierea sărbătorilor cetățenii încep să-și aducă în ordine curțile, teritoriile de pe lângă casă, unde după iarnă s-a adunat mult gunoi. Ca de obicei, oamenii găsesc cel mai ușor mod de a se izbăvi de e...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 22-26.04.2019, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    22 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Matrosov - 09:00-13:00; orașul Rezina, str. 27 August, 50, 50A, 56, 58, 1 Mai - 13:00-17:00; satele Gordinești, Țareuca, Ciorna (parțial) - 09:00-17:00;    23 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Voluntarilor - 09:00-13:00, orașul Rezina, str....Stimați lucrători ai Procuraturii!

imagine_principala

    Permiteți-ne, în numele administrației raionului Rezina, să vă felicităm călduros cu ocazia zilei profesionale. Rolul Procuraturii în asigurarea supremației legii, apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor, protecția intereselor generale ale societății și ale statului este incontestabil.

    În acest context, unul dintre obiectivele specifice ale reformei sectorului justiției este consolidarea profesionalismului și independenței procuraturii, astfel, încât această instituție să devină una funcțională, integră, credibilă, performantă și eficientă în realizarea actului justiției.

    Atingerea acestui obiectiv este, însă, o iluzie dacă procurorii înșiși nu vor da dovadă de o implicare plenară și activă. În viitor, sperăm la o activitate nu mai puțin prodigioasă din partea dumneavoastră, precum și la sporirea cooperării, în condițiile legii, cu celelalte instituții de stat, în scopul asigurării legalității și ordinii de drept, pentru binele tuturor rezinenilor.

    Vă felicităm pe toți cei care ați îmbrățișat această profesie și vă dorim sănătate, prosperitate și noi realizări profesionale și personale!

Cu respect și recunoștință, administrația raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus