Atenție! Atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă

     Consiliul raional Rezina, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Incubatorul de Afaceri din Rezina organizează un atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă.      Evenimentul va avea loc la data de 23 august 2019, ora 10.00 – 12.00, în sala de conferințe a Incubatorului de Afaceri din Rezina.     Sunt așteptați toți...

Dispoziție nr. 95_C din 15 august 2019

"Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției: 

Stimați lucrători din domeniul financiar din raionul Rezina!

    Tradițional, la 15 august se sărbătorește ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 216 din 12 iulie 1995. În acest an, ziua financiarului se află la cea de-a XXIV-a aniversare oficială. Cu acest prilej, vă adresez sincere felicitări tuturor celor care sunt implicați în dezvoltarea continuă a sistemului financiar. Suntem recunoscători, că împreună cu colegii dumneavoastră ați operat cu opțiuni...Stimați lucrători ai Procuraturii!

imagine_principala

    Permiteți-ne, în numele administrației raionului Rezina, să vă felicităm călduros cu ocazia zilei profesionale. Rolul Procuraturii în asigurarea supremației legii, apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor, protecția intereselor generale ale societății și ale statului este incontestabil.

    În acest context, unul dintre obiectivele specifice ale reformei sectorului justiției este consolidarea profesionalismului și independenței procuraturii, astfel, încât această instituție să devină una funcțională, integră, credibilă, performantă și eficientă în realizarea actului justiției.

    Atingerea acestui obiectiv este, însă, o iluzie dacă procurorii înșiși nu vor da dovadă de o implicare plenară și activă. În viitor, sperăm la o activitate nu mai puțin prodigioasă din partea dumneavoastră, precum și la sporirea cooperării, în condițiile legii, cu celelalte instituții de stat, în scopul asigurării legalității și ordinii de drept, pentru binele tuturor rezinenilor.

    Vă felicităm pe toți cei care ați îmbrățișat această profesie și vă dorim sănătate, prosperitate și noi realizări profesionale și personale!

Cu respect și recunoștință, administrația raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus