Servicii sociale pentru cetățenii raionului

   În cadrul Direcției  Asistență Socială și Protecția Familiei (DASPF) a Consiliului raional Rezina sunt dezvoltate și prestate un șir de servicii, rezultatele cărora servesc drept garant al protecției și securității sociale a cetățenilor din raion.    Astfel, în perioada anului 2018, prin intermediul DASPF, au fost acordate următoarele ajutoare financiare și prestații prevăzute de legislația în vigoare:   1. Din mijloacele...

Directorii-adjuncți din instituțiile de învățământ, în ședință de lucru

   Recent, în sala de ședințe a Consiliului raional Rezina, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Lilia Lazari, a organizat o ședință de lucru cu directorii-adjuncți din instituțiile de învățământ din raion, aproximativ 30 la număr.    Temele abordate au fost stabilite în conformitate cu politicile educaționale din sistemul național de învățământ, iar materialele propuse celor prezenți au fost...

Tineri din Gimnaziul Saharna Nouă au participat la Gala Tineretului Ortodox

   În ziua de duminică, 10 februarie curent, un grup de elevi ai instituției noastre de învățământ a participat la "Gala Tineretului Ortodox", ediția a treia.    La Biserica "Întâmpinarea Domnului" din incinta Universității de Stat din Moldova au venit tineri ortodocși din diferite colțuri ale Republicii Moldova, care s-au adunat pentru a participa la un eveniment de totalizare a rezultatelor unui an de activitate, de mărturisire și...Stimați lucrători ai Procuraturii!

imagine_principala

    Permiteți-ne, în numele administrației raionului Rezina, să vă felicităm călduros cu ocazia zilei profesionale. Rolul Procuraturii în asigurarea supremației legii, apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor, protecția intereselor generale ale societății și ale statului este incontestabil.

    În acest context, unul dintre obiectivele specifice ale reformei sectorului justiției este consolidarea profesionalismului și independenței procuraturii, astfel, încât această instituție să devină una funcțională, integră, credibilă, performantă și eficientă în realizarea actului justiției.

    Atingerea acestui obiectiv este, însă, o iluzie dacă procurorii înșiși nu vor da dovadă de o implicare plenară și activă. În viitor, sperăm la o activitate nu mai puțin prodigioasă din partea dumneavoastră, precum și la sporirea cooperării, în condițiile legii, cu celelalte instituții de stat, în scopul asigurării legalității și ordinii de drept, pentru binele tuturor rezinenilor.

    Vă felicităm pe toți cei care ați îmbrățișat această profesie și vă dorim sănătate, prosperitate și noi realizări profesionale și personale!

Cu respect și recunoștință, administrația raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus