Dispoziție nr. 164-C din 14 noiembrie 2018, orașul Rezina

"Cu privire la prelungirea concursului pentru ocuparea funcției publice de secretar al Consiliului raional Rezina"    În temeiul art. 37-39, art. 53, alin. (1), art. 54, alin. (1, 4), art. 60, alin. (2, 3, 5, 7) ale Legii Republicii Moldova nr. 436-XVI din 28 decembrie 2006 privind administrația publică locală, cu modificările și completările ulterioare, art. 27, 29 ale Legii Republicii Moldova nr. 158-XVI din 04.07.2008 cu modificările și completările ulterioare, pct. 54 (4), a...

Dispoziție nr. 163-C din 14 noiembrie 2018, orașul Rezina

"Cu privire la prelungirea datei-limită a concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă"    În temeiul art. 51, alin. (3), (4), art. 53, alin. (1), lit. b), art. 54, alin. (1), (3), (4) ale Legii Republicii Moldova nr. 436-XVI din 28 decembrie 2006 privind administrația publică locală, cu modificările și completările ulterioare, art. 27, 29 ale Legii Republicii Moldova nr. 158-XVI din 04.07.2008 cu modificările și completările ulterioare, pct. 46, lit. a) al R...

Încă o săptămână plină de evenimente

   În cadrul ședinței ope-rative din săptămâna curentă, prezidată de către președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, au fost puse în discuție cele mai relevante subiecte, realizate pe parcursul săptămânii precedente, dar și cele planificate spre realizare pentru actuala săptămână de către conducătorii structurilor Consiliului raional și cei ai serviciilor desconcentrate în teritoriu.    Astfel, șeful Direcției...Mult stimate și dragi femei din mediul rural din raionul Rezina!

imagine_principala

    Cu tot respectul vă adresez calde felicitări cu prilejul marcării Zilei Mondiale a Femeilor din Mediul Rural. Vă asigur cu toată sinceritatea că sunteți apreciate pentru toate lucrurile bune, pe care le faceți pentru societatea noastră. Meritați atenție, susținere și considerațiune!

    Aceasta este o sărbătoare importantă pentru întreaga țară, deoarece, la moment, majoritatea populației din satele noastre o constituie femeile - bunicuțe, mame, surori, fiice. Ele sunt cele care muncesc din greu din zori și până seara târziu, care ne învață copiii în școli, care, în lipsa bărbaților plecați la muncă peste hotare, se ocupă de agricultură, au grijă de gospodărie și de copii, administrează afaceri și soluționează cu mare dibăcie problemele cu care se confruntă, contribuind la bunăstarea familiilor și dezvoltarea economiei rurale.

    Vă urez multă sănătate, dragele mele! Să vă fie masa bogată întotdeauna, să aveți parte de multă dragoste, de bucurii de la soț, copii și de la nepoți. Vă mai urez familii trainice, putere de spirit și perseverență.

Cu cel mai mare respect, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus