În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști să fim vigilenți cu focul

    În legătură cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, ținem să aducem la cunoștința cetățenilor și creștinilor unele reguli și cerințe ale securității antiincendiare care, fiind respectate, nu ne vor adumbri sărbătorile.     Odată cu apropierea sărbătorilor cetățenii încep să-și aducă în ordine curțile, teritoriile de pe lângă casă, unde după iarnă s-a adunat mult gunoi. Ca de obicei, oamenii găsesc cel mai ușor mod de a se izbăvi de e...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 22-26.04.2019, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    22 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Matrosov - 09:00-13:00; orașul Rezina, str. 27 August, 50, 50A, 56, 58, 1 Mai - 13:00-17:00; satele Gordinești, Țareuca, Ciorna (parțial) - 09:00-17:00;    23 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Voluntarilor - 09:00-13:00, orașul Rezina, str....

Dialog cu deputatul Eleonora Graur în comuna Horodiște

   Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Eleonora Graur, și președintele raionului Rezina, Vasile Gobjilă, au petrecut prima parte a zilei de 15 aprilie curent în comuna Horodiște.    Din start, primarul comunei, Dorel Iurcu, i-a mulțumit dnei Eleonora Graur și dlui Vasile Gobjilă pentru că au venit să-i asculte pe oamenii din teritoriu. La fel, a ținut să felicite deputatul ales cu ocazia victoriei obținute în alegerile parlamentare,...Mult stimate și dragi femei din mediul rural din raionul Rezina!

imagine_principala

    Cu tot respectul vă adresez calde felicitări cu prilejul marcării Zilei Mondiale a Femeilor din Mediul Rural. Vă asigur cu toată sinceritatea că sunteți apreciate pentru toate lucrurile bune, pe care le faceți pentru societatea noastră. Meritați atenție, susținere și considerațiune!

    Aceasta este o sărbătoare importantă pentru întreaga țară, deoarece, la moment, majoritatea populației din satele noastre o constituie femeile - bunicuțe, mame, surori, fiice. Ele sunt cele care muncesc din greu din zori și până seara târziu, care ne învață copiii în școli, care, în lipsa bărbaților plecați la muncă peste hotare, se ocupă de agricultură, au grijă de gospodărie și de copii, administrează afaceri și soluționează cu mare dibăcie problemele cu care se confruntă, contribuind la bunăstarea familiilor și dezvoltarea economiei rurale.

    Vă urez multă sănătate, dragele mele! Să vă fie masa bogată întotdeauna, să aveți parte de multă dragoste, de bucurii de la soț, copii și de la nepoți. Vă mai urez familii trainice, putere de spirit și perseverență.

Cu cel mai mare respect, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus