Perioada de aplicare la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială” a fost extinsă

            Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) din Republica Moldova pot aplica la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a IX-a, desfășurat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Gala premiilor se va desfășura în cadrul Conferinței Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii- 2018....

În 8 luni ale anului curent – peste 1 mln 400 de mii indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă

            Informația a fost făcută publică de către șeful Direcției CTAS Rezina, Tatiana Batistî, în cadrul ședinței operative din dimineața zilei de luni a săptămânii curente și vizează situația din raionul Rezina. Sursa a menționat că suma este foarte mare comparativ cu cele din perioadele similare ale anilor precedenți.  128 de milioane de lei constituie mărimea pensiei achitată celor peste 11 mii de pensionari din...

De Hramul satului – bilanțuri și aprecieri

     Tradiția de a serba Hramul bisericii din Ignăței în Ziua Nașterii Maicii Domnului s-a încetățenit de ani buni. Hramul casei, al localității este nu doar o tradiție frumoasă, ci și o ocazie perfectă pentru a face unele bilanțuri, a revedea prietenii, a savura din bucate alese, a audia o muzică selectă și a se uni toți împreună într-o horă a neamului. Toate acestea s-au întâmplat și la Ignăței sâmbăta trecută, a...Dragi pedagogi, elevi, părinți!

imagine_principala

   Prima zi de școală este începutul unui nou an școlar, un nou început spre dobândirea cunoștințelor. Emoțiile copiilor care vin pentru prima dată la școală sunt, de fapt, un amestec de curiozitate pentru inedit. Adevăratele emoții le trăiesc părinții elevilor prin stări de bucurie și speranță pentru copiii lor. Alături de copii și părinți se află dascălii, care veghează în mod deosebit calea lor spre tărâmul înțelepciunii.

   Dragi elevi, primiți cele mai sincere felicitări și urări de bine cu ocazia începerii noului an de învățământ. Multe succese, hărnicie, dăruire, curaj pentru a vă face mintea - de gânduri bune și frumoase, și inima - plină de iubire!

Cu sentimente alese, președintele raionului Rezina, Eleonora GRAUR

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus