Dispoziție nr. 33-C din 19 aprilie 2019, orașul Rezina

„Cu privire la prelungirea concursului pentru ocuparea  funcției publice de secretar al Consiliului raiona Rezina” Vezi aici textul dispoziției

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști să fim vigilenți cu focul

    În legătură cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, ținem să aducem la cunoștința cetățenilor și creștinilor unele reguli și cerințe ale securității antiincendiare care, fiind respectate, nu ne vor adumbri sărbătorile.     Odată cu apropierea sărbătorilor cetățenii încep să-și aducă în ordine curțile, teritoriile de pe lângă casă, unde după iarnă s-a adunat mult gunoi. Ca de obicei, oamenii găsesc cel mai ușor mod de a se izbăvi de e...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 22-26.04.2019, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    22 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Matrosov - 09:00-13:00; orașul Rezina, str. 27 August, 50, 50A, 56, 58, 1 Mai - 13:00-17:00; satele Gordinești, Țareuca, Ciorna (parțial) - 09:00-17:00;    23 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Voluntarilor - 09:00-13:00, orașul Rezina, str....Dragi pedagogi, elevi, părinți!

imagine_principala

   Prima zi de școală este începutul unui nou an școlar, un nou început spre dobândirea cunoștințelor. Emoțiile copiilor care vin pentru prima dată la școală sunt, de fapt, un amestec de curiozitate pentru inedit. Adevăratele emoții le trăiesc părinții elevilor prin stări de bucurie și speranță pentru copiii lor. Alături de copii și părinți se află dascălii, care veghează în mod deosebit calea lor spre tărâmul înțelepciunii.

   Dragi elevi, primiți cele mai sincere felicitări și urări de bine cu ocazia începerii noului an de învățământ. Multe succese, hărnicie, dăruire, curaj pentru a vă face mintea - de gânduri bune și frumoase, și inima - plină de iubire!

Cu sentimente alese, președintele raionului Rezina, Eleonora GRAUR

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus