Secretarul de stat Elena Belei, în vizită de lucru la Rezina

        Secreatrul de stat al Minsiterului Educației, Culturii și Cercetării, Elena Belei, în dimineața acestei zile s-a aflat într-o vizită de lucru în raionul Rezina. Inițial, dumneaei, însoțită de președintele raionului, Eleonora Graur, vicepreeșdintele în probleme juridico-sociale, Vasile Gobjilă, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport (DÎTS), a avut o întâlnire cu directorii instituțiilor de învățăm&...

Cursă olimpică la alergări în orașul Rezina

        Elevi de la cele două licee din oraș, dar și un grup de seniori au participat la Cursa olimpică la alergări, dedicată Zilei Naționale a Sportului și Mișcării Olimpice, desfășurată în amiaza zilei de azi în orașul Rezina și având pe post de organizator primăria din localitate.         Inițial, participanții, echipați în tricouri pe care sta scris că își iubesc localitatea, au fost...

DISPOZIŢIE nr. 64 din 17 mai 2018, orașul Rezina

 „Cu privire la convocarea ședinţei Consiliului raional”           În baza art. 45, alin. (3), art. 53, pct. 1, lit. f) ale Legii Republicii Moldova privind administraţia publică locală nr. 436-XVI din 28.12.2006, art. 24, alin. (3) al Legii Republicii Moldova privind Statutul alesului local nr. 768-XV din 02.02.2000, preşedintele raionului Rezina DISPUNE:          1. Se convoacă şedinţa...Sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei!

imagine_principala

    Cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, vă adresez tuturor fa-miliilor sincere felicitări și urări de bine. Familia este cea mai mare sursă a fericirii, nici o dragoste nu este atât de profundă, nici o bucurie nu este atât de deplină ca aceea care poate exista în sânul familiei. Fie ca în spatele unei familii clădite pe afecțiune, înțele-gere, încredere, respect și iubire reciprocă să se regăsească feri-cirea copiilor pe care îi creșteți și educați.

    Vă doresc ca familiile dumneavoastră să fie binecuvântate cu sănătate, pace, bunăstare, dragoste și să rămâneți mereu solidari.

Cu profund respect, președintele raionului Rezina, Eleonora GRAUR

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus