Secretarul de stat Elena Belei, în vizită de lucru la Rezina

        Secreatrul de stat al Minsiterului Educației, Culturii și Cercetării, Elena Belei, în dimineața acestei zile s-a aflat într-o vizită de lucru în raionul Rezina. Inițial, dumneaei, însoțită de președintele raionului, Eleonora Graur, vicepreeșdintele în probleme juridico-sociale, Vasile Gobjilă, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport (DÎTS), a avut o întâlnire cu directorii instituțiilor de învățăm&...

Cursă olimpică la alergări în orașul Rezina

        Elevi de la cele două licee din oraș, dar și un grup de seniori au participat la Cursa olimpică la alergări, dedicată Zilei Naționale a Sportului și Mișcării Olimpice, desfășurată în amiaza zilei de azi în orașul Rezina și având pe post de organizator primăria din localitate.         Inițial, participanții, echipați în tricouri pe care sta scris că își iubesc localitatea, au fost...

DISPOZIŢIE nr. 64 din 17 mai 2018, orașul Rezina

 „Cu privire la convocarea ședinţei Consiliului raional”           În baza art. 45, alin. (3), art. 53, pct. 1, lit. f) ale Legii Republicii Moldova privind administraţia publică locală nr. 436-XVI din 28.12.2006, art. 24, alin. (3) al Legii Republicii Moldova privind Statutul alesului local nr. 768-XV din 02.02.2000, preşedintele raionului Rezina DISPUNE:          1. Se convoacă şedinţa...Stimați rezineni!

imagine_principala

   Ziua Europei este o zi dedicată istoriei unui continent, care a dăruit un model de cultură și de civilizație, un model de solidaritate, de dialog și de colaborare pentru binele comun.

   În acest context, aș dori să aduc felicitări tuturor cetățenilor, urându-le pace, solidaritate și realizări remarcabile în toate domeniile. Fie ca această zi să rămână în istoria continentului o zi în care europenii vor trăi, generații după generații, sentimentul deplin al vieții în libertate, înțelegere între națiuni și respect reciproc. Liniște și pace în casele și în sufletele Dumneavoastră!

Cu profund respect, președintele raionului Rezina, Eleonora GRAUR

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus