Dispoziție nr. 133 din 07.12.2018, orașul Rezina

„Cu privire la organizarea concursului de ocupare a funcțiilor vacante de șef al IMSP Centrele de Sănătate autonome Mateuți, Cinișeuți, Ignăței și Pripiceni-Răzeși” Vezi aici textul dispoziției

Consiliul de Sănătate Publică Rezina s-a întrunit în ședință

         Promovarea obiectivelor prioritare în sănătatea publică de către unitățile administrativ-teritoriale, corelarea activităților instituțiilor medicale și farmaceutice teritoriale, sporirea calității asistenței medicale, asigurarea unei bune colaborări intersectoriale în domeniul sănătății, la nivel teritorial – sunt doar câțiva dintre pilonii de bază, invocați la construirea unui organ consultativ pe lângă...

Zilele de 24 și 31 decembrie vor fi de odihnă, iar 8 și 15 decembrie – lucrătoare

        În scopul organizării optime a timpului de muncă și odihnă în luna decembrie 2018, în conformitate cu prevederile art. 111, alin. (5) din Codul Muncii al Republicii Moldova nr. 154-XV din 28.03.2003, Hotărârii Guvernului RM nr. 89 din 24.01.2018, se consideră zile lucrătoare zilele de 8 și 15 decembrie 2018, iar 24 și 31 decembrie 2018 sunt considerate zile de odihnă.Stimate bunicuțe, mame, soții, surori, fiice, dragi femei ale raionului Rezina!

imagine_principala

   O nouă primăvară coboară lin și pașnic peste plaiul nostru, aducând cu sine potop de floare și lumină, înrămate în firul alb-roș al nemuritorului Mărțișor.

   Dragi femei ale raionului! Sunteți flori ce faceți dimineața mai parfumată, sunteți apa ce potolește setea, focul ce luminează calea, sunteți îngeri ce veghează nopțile de-a pururi, raze de soare ce încălzesc cu dăruire.

   În aceste zile inundate de bunătate, omenie și recunoștință pentru toate femeile, vă adresez și eu sincere felicitări cu prilejul sosirii primăverii și a Zilei Internaționale a Femeii - 8 Martie. Vă doresc zile senine, de bucurii pline, cu sănătate și spor în toate începuturile bune.

   Să aveți parte de ani îndelungați, de oameni dragi alături și de aprecierea pe care o meritați din plin pentru păstrarea focului mereu aprins în vatra casei părintești, pentru risipa de sănătate la căpătâiul suferinzilor, pentru sensul pe care îl dați acestei lumi prin existența dumneavoastră.

Cu respect deosebit, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus