BAC-2018: rezultate mai bune comparativ cu sesiunea precedentă

         În anul 2018, conform ordinului Ministrului Educației, Culturii și Cercetării nr. 413 din 02.04.2018 “Cu privire la instituirea Centrelor  de Bacalaureat, sesiunea 2018”, ordinul nr. 387 din 14.11.2017; nr. 46 din 23.01.2018  “Cu privire la aprobarea Programului de desfăşurare a sesiunii de examene-2018, în raionul Rezina au fost instituite 3 centre de BAC:          - L/t...

Dispoziție nr. 77 din 26.06.2018

”Cu privire la asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor în perioada campaniei de recoltare a culturilor cerealiere  și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispoziției, pag. 1 Vezi aici textul dispoziției, pag. 2

Dispoziție nr. 73 din 13.06.2018

”Cu privire la instituirea staff-ului raional pentru coordonarea desfășurării recoltării culturilor cerealiere și leguminoase de grupa I, roada anului 2018” Vezi aici textul dispozițieiStimați locuitori de vârsta a treia din raionul Rezina! Dragii noștri bunei și bunicuțe!

imagine_principala

    În fiecare an, la 1 octombrie, marcăm Ziua Internațională a Oamenilor în Etate. Cu acest prilej adresez cuvinte de profundă recunoștință tuturor locuitorilor raionului Rezina, ajunși la această etapă a vieții, oamenii, care pe parcursul activității au contribuit enorm la prosperitatea localității natale, a întregii țări și a societății noastre.

    Vă asigur, dragii noștri, că nu uităm eforturile și sacrificiile pe care le-ați făcut ca noi să avem posibilitate să construim viitorul și ne vom strădui să îmbunătățim calitatea vieții Dumneavoastră, să vă fie respectate drepturile pentru a putea trăi în demnitate. Iar generațiile în creștere să vă poarte toată stima.

    În această zi de toamnă bogată, precum anotimpul vieții, pe care îl trăiți, vă doresc tuturor multă sănătate, numai bucurii, bunăstare și liniște sufletească. Sincere mulțumiri, plecăciuni și înaltă recunoștință pentru viața trăită cu demnitate, pentru copii, nepoți și strănepoți crescuți și educați în spiritul celor mai alese și nepieritoare valori general-umane. Mulți ani cu multă sănătate!

Cu multă stimă și recunoștință, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

 

 

 

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus