Colectivul „Miraj” a transmis multă culoare la Festivalul „OHRID PEARL” din Macedonia

Colectivul de dans contemporan „Miraj” de la IP Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” din orașul Rezina, în perioada 18 - 22 iunie 2022, a participat la Festivalul Internațional de Dans și Muzică populară „OHRID PEARL”, Ohrid, Macedonia. Astfel, cei 50 de copii, însoțiți de 16 părinți, au avut un program încordat de Festival și Excursii. Festivalul a luat start cu Parada celor 8 colective din țările participante: Macedonia,...

În atenția producătorilor agricoli!

            Direcția Agricultură, Alimentaţie, Arhitectură și Cadastru a Consiliului raional Rezina aduce la cunoștința producătorilor agricoli ca în perioada desfășurării campaniei de recoltare a cerealelor, să manifeste prudență maximă și să respecte normele și regulile de apărare împotriva incendiilor pentru a evita riscurile și a reduce pierderile.             În acest...

„Cânt și joc moldovenesc” de Ziua Națională a Portului popular

     Pe 26 iunie curent, de Ziua națională a Portului popular, Secția Cultură a Consiliului raional Rezina, în parteneriat cu primăria Saharna Nouă, a organizat și desfășurat cea de-a III-ia ediție a Festivalului raional al cântecului, jocului și portului popular cu genericul ,,Cânt și joc moldovenesc”. Printre obiectivele Festivalului se regăsesc: revitalizarea, conservarea şi valorificarea patrimoniului muzical-coregrafic moldovenesc;...Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Automoniei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală!

imagine_principala

Stimați colegi, lucrători ai Consiliului raional Rezina, consilieri raionali, primari, consilieri locali și toți ceilalți lucrători din domeniul Administrației Publice Locale!

Anual, începând cu anul 2012, în prima zi de februarie, sărbătorim Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală.

Instituirea acestei sărbători, îmi oferă frumosul prilej, de a Vă aduce sincere urări de bine, de recunoștință și apreciere pentru munca pe care o depuneți cu dedicație în folosul cetățenilor. Voi, sunteți acea categorie de funcționari care Vă aflați mai aproape de cetățeni, le cunoașteți doleanțele, necesitățile și problemele cu care se confruntă zi de zi. Vă îndemn și în continuare, să fim în toate obiectivi și să asigurăm un stat cu un sistem funcțional, unde să fie identificate soluții pentru fiecare problemă.

Vă doresc multă sănătate, liniște sufletească, să Vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaților, respectul, fidelitatea colegilor și recunoștința oamenilor. Noi realizări în activitatea profesională, multe bucurii, putere pentru a continua lucrurile frumoase pe care le faceți cu dăruire, liniște și căldură în suflet!

Cu respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

Video postat recent

https://www.youtube.com/watch?v=T-1HL2JHjlM&t=223s
Arhivă video

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus