RECOMANDĂRI cu privire la măsurile de profilaxie a cazurilor de înec pe perioada sezonului estival 2021

În temeiul Legii nr. 436/2006, privind administraţia publică locală, conform prevederilor Legii „Cu privire la protecţia civilă" nr. 271/1994,  Hotărârii Guvernului nr. 929/2020 „Cu privire la măsurile de pregătire a protecţiei civile a Republicii Moldova pentru anul 2021", în scopul organizării măsurilor de profilaxie a cazurilor de înec în bazinele acvatice pe perioada sezonului estival:  1.     Preşedinţii...

Sesiunea examenelor 2021 a început!

Sesiunea de examene din acest an a debutat cu prima probă pentru absolvenții de gimnaziu, alolingvi. Examenul la proba Limba și literatura română a fost susținut în 228 de instituții de învățământ din țară. Conform orarului actualei sesiuni, următoarea probă va avea loc luni, 7 iunie, la Matematică. Iar joi, 10 iunie, se va desfășura proba la limba de instruire. Ultimul examen, la Istoria românilor și universală, va fi organizat pe 14 iunie....

S-au scumpit plăcuțele de înmatriculare

S-au scumpit plăcuțele de înmatriculare pentru autoturisme. Astfel, în loc de 480 de lei pentru o plăcuță simplă, vom plăti 550 de lei. Dacă vă doriți o anumită combinație de litere și cifre,va trebui să plătiți 6050 lei. Trei litere identice și trei cifre identice costă 8250 de lei. Pentru trei litere identice și o cifră va trebui să plătiți 11 000 lei. Un cuvânt și orice combinație de 3 cifre costă 26.400 de lei. Dacă veți opta și pentru o...Stimați angajați ai Procuraturii Rezina!

imagine_principala

        Permiteți-mi să Vă felicit călduros cu ocazia sărbătorii  profesionale – Ziua lucrătorului Procuraturii.

        Fiind una din verigile esențiale ale sistemului de ocrotire a ordinii de drept, Procuratura depune un efort enorm în lucrul de combatere a criminalității, asigură protecția drepturilor cetățenilor și intereselor statului, respectarea legalității în toate sferele vieții. De eficiența activității procurorilor depinde nu doar siguranța societății, dar și creșterea integrității și credibilității sistemului juridic național.

         Rolul procurorului este de o importanţă deosebită într-o societate democratică care are la bază principiul supremaţiei legii şi mizează pe protecţia drepturilor şi libertăţilor omului. Graţie devotamentului cu care vă onoraţi atribuţiile de serviciu, cetăţenii se adresează cu speranță și încredere la dumneavoastră, sporind astfel respectul societăţii faţă de instituţia în care vă desfăşuraţi activitatea.

         Cu prilejul sărbătorii Vă doresc tuturor, inclusiv veteranilor aflați la odihna binemeritată, multă, multă sănătate, bunăstare și fericire. Noi realizări în munca dificilă, dar deosebit de necesară societății. Fie ca buna dispoziție, optimismul, încrederea în propriile forțe, satisfacția de la munca depusă, bucuriile de la cei dragi să nu vă părăsească nicicând. La mulți ani!

Cu respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus