Dragi agricultori din raionul Rezina

Sfârșitul lunii noiembrie ne oferă din nou fericita ocazie de a Vă felicita cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria prelucrătoare. An de an dați dovadă de curaj, multă putere și responsabilitate în munca pe care o faceți zi de zi, contribuind esențial la dezvoltarea unei verigi importante a economiei țării. Reușiți să asigurați cu locuri de muncă o bună parte a populației din mediul rural, oferindu-le...

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei va avea 17 unități noi de asistenți personali

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, Rezina, va avea 17 unități noi de asistenți personali. Asta potrivit deciziei 5/5 din 16 noiembrie 2021 a Consiliului Raional Rezina „Cu privire la modificarea statelor de personal ale Direcției Asistență Socială și Protecția Familie”. Asistenții personali vor fi salarizați pe o perioadă de 4 luni, conform repartizării sumei mijloacelor financiare preconizate prin Ordinul Ministerului Muncii și...

Deciziile 5/1 - 5/19 adoptate la Ședința Consiliului raional din data de 16 noiembrie 2021

5/1. „Cu  privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/2. „Cu  privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/3. ”Cu privire la transmiterea unor bunuri din gestiunea Direcției Finanțe”. Găsiți documentul aici. 5/4. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de...Stimați angajați ai Procuraturii Rezina!

imagine_principala

        Permiteți-mi să Vă felicit călduros cu ocazia sărbătorii  profesionale – Ziua lucrătorului Procuraturii.

        Fiind una din verigile esențiale ale sistemului de ocrotire a ordinii de drept, Procuratura depune un efort enorm în lucrul de combatere a criminalității, asigură protecția drepturilor cetățenilor și intereselor statului, respectarea legalității în toate sferele vieții. De eficiența activității procurorilor depinde nu doar siguranța societății, dar și creșterea integrității și credibilității sistemului juridic național.

         Rolul procurorului este de o importanţă deosebită într-o societate democratică care are la bază principiul supremaţiei legii şi mizează pe protecţia drepturilor şi libertăţilor omului. Graţie devotamentului cu care vă onoraţi atribuţiile de serviciu, cetăţenii se adresează cu speranță și încredere la dumneavoastră, sporind astfel respectul societăţii faţă de instituţia în care vă desfăşuraţi activitatea.

         Cu prilejul sărbătorii Vă doresc tuturor, inclusiv veteranilor aflați la odihna binemeritată, multă, multă sănătate, bunăstare și fericire. Noi realizări în munca dificilă, dar deosebit de necesară societății. Fie ca buna dispoziție, optimismul, încrederea în propriile forțe, satisfacția de la munca depusă, bucuriile de la cei dragi să nu vă părăsească nicicând. La mulți ani!

Cu respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

Video postat recent

https://www.youtube.com/watch?v=T-1HL2JHjlM&t=223s
Arhivă video

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus