Dragi tineri din raionul Rezina!

   Сu prilejul Zilei Tineretului, am deosebită onoare de a vă transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine! Anume voi, tinerii, sunteți sursa de energie, curaj și talent! Anume voi, tinerii, sunteți viitorul și speranța zilei de mâine, a unei societăți dezvoltate și moderne! Anume voi, tinerii, aveți un rol important la dezvoltarea cursului democratic și european al Republicii Moldova! Participarea tinerilor la viața socială, politică, economică a...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 11-15 noiembrie 2019, Rezina

   În legătură cu reconstrucția liniilor electrice (demontarea liniei vechi și montarea liniei noi), va fi întreruptă furnizarea energiei electrice:   11-15 noiembrie 2019 - satul Mateuți (parțial) - 09:00-17:00.    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    11 noiembrie 2019: satele Tarasova, Trifești,...

Sala de sport renovată pentru elevii de la Liceul teoretic "Olimp" din Rezina

    Marți, 05 noiembrie curent, la Liceul teoretic "Olimp" din Rezina, în contextul Săptămânii Naționale a Tineretului, a avut loc ceremonia de deschidere a sălii de sport după o reparație generală.    Evenimentul s-a produs în prezența președintelui raionului Rezina, Vasile Gobjilă, șefului Direcției Învățământ, Tineret și Sport Rezina, Lilia Lazari, directorului LT "Olimp", Veronica Gheorghiță, profesorilor și elevilor....Sala de sport renovată pentru elevii de la Liceul teoretic "Olimp" din Rezina

    Marți, 05 noiembrie curent, la Liceul teoretic "Olimp" din Rezina, în contextul Săptămânii Naționale a Tineretului, a avut loc ceremonia de deschidere a sălii de sport după o reparație generală.

   Evenimentul s-a produs în prezența președintelui raionului Rezina, Vasile Gobjilă, șefului Direcției Învățământ, Tineret și Sport Rezina, Lilia Lazari, directorului LT "Olimp", Veronica Gheorghiță, profesorilor și elevilor.

   În mesajul de salut, directorul Veronica Gheorghiță a accentuat că este o sărbătoare deosebită în cadrul instituției, deoarece datorită unei idei frumoase a dnei Lilia Lazari, cu susținerea Consiliului raional Rezina, s-a reușit repararea sălii de sport, de care elevii aveau mare nevoie. Pe această cale a ținut să mulțumească tuturor partenerilor implicați în realizarea proiectului, îndemnând elevii să practice un mod sănătos de viață, dar, în același timp, să aibă grijă și să păstreze acest spațiu.

   Autoritățile Publice Locale, Direcția Învățământ, Tineret și Sport Rezina mereu sunt dispuse să ofere tinerilor un sistem educațional de calitate și să asigure o conlucrare eficientă cu instituțiile de învățământ și părinții. Doar într-o strânsă colaborare cu aceste instituții, vocea tinerilor poate fi auzită și le oferă posibilitatea de implicare în activități civice, în procesul decizional.

   Președintele Vasile Gobjilă a accentuat că toate investițiile care se fac, sunt investiții în viitorul și sănătatea copiilor.

   Cu acest prilej, a ținut să felicite tot corpul didactic și elevii pentru o sală frumoasă și bine dotată. La fel, a mulțumit tuturor celor care au pus umărul ca acest proiect să prindă culoare.

   Șeful DÎTS, Lilia Lazari, este foarte bucuroasă de faptul că liceul are o sală proaspăt renovată, au condiții bune de activitate pentru a fi mai frumoși și mai sănătoși. S-a arătat mulțumită și de insistența, de capacitatea, de atitudinea serioasă și responsabilă a administrației instituției, pe care o demonstrează în promovarea și dezvoltarea instituției.

   Și aflându-ne în Săptămâna Națională a Tineretului, dna Lilia Lazari a adus sincere felicitări tuturor elevilor, asigurându-i că vor continua să susțină toate inițiativele frumoase și sănătoase, care vin de la tineri. În acest context, șeful DÎTS a menționat că apreciază colaborarea pe care o are conducerea liceului cu mai mulți parteneri de proiecte.

   Profesorul de educație fizică, Vasile Popel, a rostit mesaj de felicitare și de apreciere pentru această transformare, de care aveau mare nevoie. A îndemnat elevii să fie activi și să păstreze cu sfințenie tot ce s-a reușit a implementa.

   Președintele raionului Rezina, Vasile Gobjilă, le-a oferit elevilor liceului, din partea Consiliului raional, o masă de tenis, care va putea fi utilizată de căte ei atât în timpul orelor de educație fizică, cât și în pauze.

   De menționat că proiectul de Reparație capitală a sălii de sport de la LT "Olimp" din Rezina a costat 478,872 de mii de lei, fapt datorat eforturilor comune dintre conducerea instituției, Consiliul raional Rezina și Biroul pentru politici de reintegrare.

   Evenimentul a culminat cu concursul sportiv "Starturi de măiestrie", dedicat Zilei Naționale a Tineretului.

Iuliana POPA-CRUDU

 

Acasă

În sus