Împreună, identificăm soluții

   Însoțită de reprezentanții mai multor servicii desconcentrate în teritoriu, inclusiv cele care activează în cadrul BCIS, dna Eleonora Graur, președintele raionului, s-a deplasat recent în primăriile Horodiște și Mincenii de Jos pentru a se întâlni cu locuitorii și a le facilita soluționarea problemelor cu care se confruntă.    La Horodiște, dumneaei le-a comunicat celor prezenți despre desfășurarea licitației de...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 29.05-02.06.2017, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    29 mai 2017: satele Peciște, Cinișeuți (parțial) - 09:00-17:00;    30 mai 2017: satele Meșeni, Ignăței, Cinișeuți (parțial) - 09:00-17:00;    31 mai 2017: orașul Rezina, str. Basarabia, 8, satul Ignăței (parțial) - 09:00-17:00;    01 iunie 2017: satele...

Și fetele, și băieții - calificați în finală

   Avem în raionul nostru mulțime de copii frumoși, capabili, dornici de a face carte, dar și sport. În favoarea celor menționate vorbesc și rezultatele recente ale echipelor de fotbal, rezultate despre care voi spune în continuare.    Antrenate în Turneul republican la fotbal "Speranța", echipele de fete-fotbaliste din raionul nostru au reușit să demonstreze adevărate performanțe pe terenul de joc.    Astfel, la etapa raională,...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

În atenția copiilor, doritori de a participa la Programul DOR!

       Guvernul Republicii Moldova, Biroul Relații cu Diaspora anunță organizarea Programului DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), ediția a V-ea. Evenimentul va fi desfășurat în perioada 20-28 august 2017, în Republica Moldova, iar participarea este gratuită.

       Pentru doritorii de a participa, comunicăm condițiile.

       Perioada de aplicare pentru copiii din diasporă – 25 martie-25 mai. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; cunoștințe de bază ale limbii române; formular completat online.

       Perioada de aplicare pentru copiii din Republica Moldova – 25 martie-25 aprilie 2017. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; comunicare excelentă în limba română; exprimarea creativă a conceptului de DOR (concurs); formular completat online.

       Cum poți participa?

       Completează Formularul online (pentru participanții din diasporă și cei din Republica Moldova).

       www.dor.md

       e-mail: dor@gov.md

       Telefon – (+373) 22-25-04-94.

       Programul DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), destinat copiilor din diaspora Republicii Moldova, este organizat al cincilea an consecutiv, sub patronajul Guvernului, prin intermediul Biroului Relații cu Diaspora. Scopul Programului este de a consolida legăturile emoționale, culturale și identitare ale copiilor și adolescenților din diasporă cu țara de origine – Republica Moldova.

       Agenda programului cuprinde activități creative, sportive, lingvistice, de cunoaștere a istoriei, culturii, tradițiilor și obiceiurilor neamului nostru.

 

Acasă

În sus