Posibilități de export în Federația Rusă

         Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova informează agenţii economici și producătorii agricoli despre posibilitatea exportării producţiei pomilegumicole autohtone către Federaţia Rusă, precum și a solicitării vămuirii produselor la orice post vamal rusesc, autorizat pentru vămuirea mărfurilor.          Decizia privind anularea limitărilor cu privire la perfectarea vamală a...

6 microbuze școlare, donate de Guvernul român, au ajuns în raionul Rezina

       Pe  21 iulie curent, în Piața Marii Adunări Naționale, am asistat la un eveniment foarte important și binevenit atât pentru întreaga țară, cât și pentru raionul Rezina - înmânarea cheilor de la cele 96 de microbuze școlare, donate de către Guvernul României. În acest context, menționăm cu bucurile că raionul Rezina este printre raioanele beneficiare – ne-au fost repartizate 6 microbuze din cele 8 solicitat...

Antreprenorii, invitați să participe la Concursul Naţional „IMM - Model de Responsabilitate Socială”

         Consiliul raional Rezina informează că Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM-uri) din Republica Moldova se pot înscrie, începând din 1 iulie 2017, la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”, ediţia a VIII-a. Concursul a fost inițiat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) pentru antreprenorii care, pe parcursul anului 2016, s-au implicat...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

În atenția copiilor, doritori de a participa la Programul DOR!

       Guvernul Republicii Moldova, Biroul Relații cu Diaspora anunță organizarea Programului DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), ediția a V-ea. Evenimentul va fi desfășurat în perioada 20-28 august 2017, în Republica Moldova, iar participarea este gratuită.

       Pentru doritorii de a participa, comunicăm condițiile.

       Perioada de aplicare pentru copiii din diasporă – 25 martie-25 mai. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; cunoștințe de bază ale limbii române; formular completat online.

       Perioada de aplicare pentru copiii din Republica Moldova – 25 martie-25 aprilie 2017. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; comunicare excelentă în limba română; exprimarea creativă a conceptului de DOR (concurs); formular completat online.

       Cum poți participa?

       Completează Formularul online (pentru participanții din diasporă și cei din Republica Moldova).

       www.dor.md

       e-mail: dor@gov.md

       Telefon – (+373) 22-25-04-94.

       Programul DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), destinat copiilor din diaspora Republicii Moldova, este organizat al cincilea an consecutiv, sub patronajul Guvernului, prin intermediul Biroului Relații cu Diaspora. Scopul Programului este de a consolida legăturile emoționale, culturale și identitare ale copiilor și adolescenților din diasporă cu țara de origine – Republica Moldova.

       Agenda programului cuprinde activități creative, sportive, lingvistice, de cunoaștere a istoriei, culturii, tradițiilor și obiceiurilor neamului nostru.

 

Acasă

În sus