În atenţia locuitorilor raionului Rezina!

      În legătură cu condiţiile hidrometeorologice din ţară şi din raionul Rezina, Inspectoratul de Poliţie Rezina a mobilizat la maxim efectivul pentru a acorda ajutor cetățenilor și a-i ajuta să depășească situațiile de risc. Astfel, 31 de angajaţi se află în localităţile rurale ale raionului, monitorizând situația în comun cu edilii locali, angajaţii Secției Situații Exscepționale şi ai Reprezentanței Rezina a SA...

Mult stimați bibliotecari din raion!

   Cu ocazia sărbătorii profesionale, vă exprim profundă stimă și recunoștință, căci le meritați din plin. Munca dumneavoastră titanică întru prosperarea societății de azi și de mâine merită lauri și un trai pe potriva eforturilor intelectuale depuse zi de zi. Vă doresc multă sănătate, căci aveți în permanență nevoie de ea, multă răbdare, căci greutățile din calea activității dumneavoastră pot fi învinse doar prin calm olimpian, multă fericire, căci un bibliotec...

Felicitări lucrătorilor din gospodăria de locuințe și deservire comunală!

   Sărbătoarea profesională a lucrătorilor din gospodăria de locuințe și deservire comunală este un bun prilej pentru a ne orienta privirea și atenția către munca zi de zi a persoanelor, care asigură buna funcționare a sistemului edilitar-gospodăresc, efectuează lucrări de amenajare și salubrizare pentru toți locuitorii din orașul Rezina și satele raionului. Atâta timp cât serviciile respective funcționează în regim normal, noi, cetățenii, de...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

În atenția copiilor, doritori de a participa la Programul DOR!

       Guvernul Republicii Moldova, Biroul Relații cu Diaspora anunță organizarea Programului DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), ediția a V-ea. Evenimentul va fi desfășurat în perioada 20-28 august 2017, în Republica Moldova, iar participarea este gratuită.

       Pentru doritorii de a participa, comunicăm condițiile.

       Perioada de aplicare pentru copiii din diasporă – 25 martie-25 mai. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; cunoștințe de bază ale limbii române; formular completat online.

       Perioada de aplicare pentru copiii din Republica Moldova – 25 martie-25 aprilie 2017. Criteriile de participare: vârsta cuprinsă între 12-17 ani; comunicare excelentă în limba română; exprimarea creativă a conceptului de DOR (concurs); formular completat online.

       Cum poți participa?

       Completează Formularul online (pentru participanții din diasporă și cei din Republica Moldova).

       www.dor.md

       e-mail: dor@gov.md

       Telefon – (+373) 22-25-04-94.

       Programul DOR (Diasporă-Origini-Reveniri), destinat copiilor din diaspora Republicii Moldova, este organizat al cincilea an consecutiv, sub patronajul Guvernului, prin intermediul Biroului Relații cu Diaspora. Scopul Programului este de a consolida legăturile emoționale, culturale și identitare ale copiilor și adolescenților din diasporă cu țara de origine – Republica Moldova.

       Agenda programului cuprinde activități creative, sportive, lingvistice, de cunoaștere a istoriei, culturii, tradițiilor și obiceiurilor neamului nostru.

 

Acasă

În sus