Posibilități de export în Federația Rusă

         Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova informează agenţii economici și producătorii agricoli despre posibilitatea exportării producţiei pomilegumicole autohtone către Federaţia Rusă, precum și a solicitării vămuirii produselor la orice post vamal rusesc, autorizat pentru vămuirea mărfurilor.          Decizia privind anularea limitărilor cu privire la perfectarea vamală a...

6 microbuze școlare, donate de Guvernul român, au ajuns în raionul Rezina

       Pe  21 iulie curent, în Piața Marii Adunări Naționale, am asistat la un eveniment foarte important și binevenit atât pentru întreaga țară, cât și pentru raionul Rezina - înmânarea cheilor de la cele 96 de microbuze școlare, donate de către Guvernul României. În acest context, menționăm cu bucurile că raionul Rezina este printre raioanele beneficiare – ne-au fost repartizate 6 microbuze din cele 8 solicitat...

Antreprenorii, invitați să participe la Concursul Naţional „IMM - Model de Responsabilitate Socială”

         Consiliul raional Rezina informează că Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM-uri) din Republica Moldova se pot înscrie, începând din 1 iulie 2017, la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”, ediţia a VIII-a. Concursul a fost inițiat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) pentru antreprenorii care, pe parcursul anului 2016, s-au implicat...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

Sărbători luminate, cu pace și liniște sufletească!

   "Astăzi este primăvara sufletelor noastre că Domnul Hristos, ca un soare răsărind din mormânt a treia zi, a alungat iarna cea întunecată a păcatului nostru, pe El să-L lăudăm că s-a preamărit."

   Suntem în preajma Sfintelui Paști! În această zi a Înviat Hristos din morți și ne-a izbăvit de moarte, de robia păcatului și de osânda iadului. Iadul a fost golit și raiul s-a deschis. În această zi îngerii cântă împreună cu oamenii biruința vieții asupra morții. Haideți și noi cu toții să ne veselim împreună cu Biserica lui Hristos că nu mai suntem sub legăturile morții și ale întunericului. Să lepădăm, dar, întristarea, răutatea și grijile cele trecătoare, că Hristos a înnoit lumea prin Înviere. Noaptea Învierii nu cunoaște somn; ea e numai veghe, împlinire și așteptare, întru bucuria nemărginită a biruinței asupra morții. Fie ca această așteptare și bucuria să vă fie sporite de toate bunătățile lui Dumnezeu și să vă devină o necurmată înviere lăuntrică.

   Cu speranță de înnoire spirituală a vieții și de îmbogățire în fapte bune, în lumina și pacea sărbătorii Sfintelor Paști, vă îndemn ca, prin cuvânt și faptă, să duceți bucurie celor săraci și bolnavi, orfani și bătrâni, necăjiți și singuri, astfel încât și ei să simtă că Învierea Domnului Iisus Hristos revarsă peste oameni bogăția iubirii lui Dumnezeu Cel Milostiv. Hristos a Înviat!

 Mult stimați locuitori ai raionului Rezina!

   Vă îndemn ca mireasma Sfintelor Sărbători Pascale să o primiți în suflete ca un moment unic de întoarcere spre pietate, armonie, speranță, toleranță, evlavie... Cel mai frumos pe lume e atunci când suntem mulțumiți și fericiți, învățăm să ne bucurăm de dragostea, care, sigur, mulți nu o au, și mai presus de aceasta, învățăm în viață să prețuim adevăratele valori.

   Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume. Bunul Iisus, prin jertfa Lui, să vă fie alături toată viața, mereu viu în sufletul fiecăruia și astfel vom trăi veșnic. La fel, Lumina Sfântă a Învierii Lui să vă lumineze viața, pacea sfântă să vă pătrundă în case și în suflete, lacrima Lui să vă spele toate necazurile. Hristos a Înviat!

Cu respect profund pentru toți dumneavoastră, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

Acasă

În sus