Meriți să trăiești fără teamă!

         Violența este orice act vătămător, fizic sau emoţional, care are loc între membrii unei familii și se întâmplă atunci când soțul/soția/partenerul/partenera încearcă să te controleze și să-și impună puterea asupra ta. O poate face prin abuz fizic, sexual, emoțional sau economic. Violența este folosită pentru a intimida, umili sau înfricoșa victima. Adeseori, bărbații folosesc violența împotriva...

Siguranța ta contează!

        Inspectoratul de Poliţie Rezina vine cu recomandări privind protecţia bunurilor personale (locuinţă, cărucioare, trotinete, biciclete etc).         Stimați cetăţeni ai orașului și raionului Rezina! În scopul prevenirii cazurilor de victimizare, precum şi în vederea asigurării pazei bunurilor dumneavoastră, Inspectoratul de Poliție Rezina vă recomandă:         - nu lăsați fără supr...

Dispoziția nr. 02 din 08 aprilie 2021 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova

Vezi aici textul dispoziției Stimați angajați ai Procuraturii Rezina!

imagine_principala

        Permiteți-mi să Vă felicit călduros cu ocazia sărbătorii  profesionale – Ziua lucrătorului Procuraturii.

        Fiind una din verigile esențiale ale sistemului de ocrotire a ordinii de drept, Procuratura depune un efort enorm în lucrul de combatere a criminalității, asigură protecția drepturilor cetățenilor și intereselor statului, respectarea legalității în toate sferele vieții. De eficiența activității procurorilor depinde nu doar siguranța societății, dar și creșterea integrității și credibilității sistemului juridic național.

         Rolul procurorului este de o importanţă deosebită într-o societate democratică care are la bază principiul supremaţiei legii şi mizează pe protecţia drepturilor şi libertăţilor omului. Graţie devotamentului cu care vă onoraţi atribuţiile de serviciu, cetăţenii se adresează cu speranță și încredere la dumneavoastră, sporind astfel respectul societăţii faţă de instituţia în care vă desfăşuraţi activitatea.

         Cu prilejul sărbătorii Vă doresc tuturor, inclusiv veteranilor aflați la odihna binemeritată, multă, multă sănătate, bunăstare și fericire. Noi realizări în munca dificilă, dar deosebit de necesară societății. Fie ca buna dispoziție, optimismul, încrederea în propriile forțe, satisfacția de la munca depusă, bucuriile de la cei dragi să nu vă părăsească nicicând. La mulți ani!

Cu respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus