Orarul de deservire a cetăţenilor de către subdiviziunile teritoriale ale CTAS în perioada 01-15 iulie

        Ținând cont de recomandările Comisiei pentru Situaţii Excepţionale şi Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică ale Republicii Moldova, subdiviziunile teritoriale ale Casei Naţionale de Asigurări Sociale, în perioada 01-15 iulie curent, continuă să deservească beneficiarii într-un regim special pentru a proteja sănătatea cetățenilor şi specialiștilor săi și a preveni răspândirea Covid-19....

Noi reguli privind vârsta de pensionare intră în vigoare de azi, 1 iulie

        Pentru  a beneficia de pensia pentru limită de vârstă, solicitantul trebuie să atingă vârsta standard de pensionare și să contribuie la sistemul public de pensii o anumită perioadă de timp.         Începând cu azi, 1 iulie, vârsta standard de pensionare pentru femei este de 59 de ani și va crește treptat până la 63 de ani până la 1 iulie 2028. Stagiul complet de cotizare...

Acțiuni de prevenire a infecției COVID-19 în localitățile raionului

        La 29 iunie curent, angajații Secției Securitate publică a Inspectoratului de Poliție (IP) Rezina au organizat și desfășurat, în localitățile raionului, acțiuni de informare și monitorizare a restricțiilor, impuse pe perioada stării de urgență în sănătatea publică.         În cadrul măsurilor întreprinse, au fost desfășurate următoarele acțiuni de prevenire:...Stimaţi pedagogi, dragi părinţi, scumpi elevi!

imagine_principala

       Astăzi clopoțelul școlar sună pentru ultima oară în anul de studii 2019-2020. A fost un an de studii deosebit, deosebit este și acest ultim sunet, pe care îl trăiți preponderent pe rețelele de socializare. Oricum, este un eveniment important în viața fiecăruia și merită toată atenția noastră.

       Dragi elevi! Acum, la finele anului școlar, vreau să-mi exprim încrederea că toți absolvenții vor demonstra abilități și capacități ponderabile în procesul studiilor pe care le vor urma. La fel, vreau să-mi exprim încrederea că veți deveni oameni adevărați, buni profesioniști în domeniul pentru care veți opta. Fiți adevărați patrioți ai neamului, ai raionului, păstrați sentimentul de mândrie pentru școala și pedagogii voștri. Oricât de anevioase ar fi cărările destinului, să reveniți mereu la baștină, la cei care v-au călăuzit pașii pe drumul vostru spre devenire și afirmare ca buni cetățeni ai Republicii Moldova.

       Vă doresc tuturor elevilor vacanță frumoasă, multe evenimente interesante pe parcursul verii, astfel, încât noul an de studii să vă adune bine odihniți, întremați, cu noi forțe pentru escaladarea noilor culmi ale cunoașterii.

       Onorați pedagogi! Dumneavoastră retrăiți pentru a câta oară clipa despărțirii de dicipolii, ce v-au devenit scumpi și dragi pe parcursul anilor de școală. În scurt timp, sutele de absolvenți din raionul Rezina vor păși emoționați în imensul univers al maturității. Ne bucură faptul că toate cadrele didactice din raion au manifestat responsabilitate profesională, și-au făcut onest datoria chiar și în condițiile situației excepționale, dictate de noul coronavirus, astfel, încât elevii au beneficiat de grija și atenția necesare.

       Stimați părinți! Vă feicit cu ocazia finalizării anului de studii 2019-2020. În numele Consiliului raional Rezina, îmi exprim recunoștința pentru truda asiduă, pe care o depuneți zi de zi, pentru dăruirea, patriotismul și devotamentul de care dați dovadă în permanență, contribuind la formarea generațiilor de mâine, realizând prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societății.

       Tuturor, încă o dată – recunoștință, felicitări, sănătate multă și succese!

Cu respect deosebit, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

      

 

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus