RECOMANDĂRI cu privire la măsurile de profilaxie a cazurilor de înec pe perioada sezonului estival 2021

În temeiul Legii nr. 436/2006, privind administraţia publică locală, conform prevederilor Legii „Cu privire la protecţia civilă" nr. 271/1994,  Hotărârii Guvernului nr. 929/2020 „Cu privire la măsurile de pregătire a protecţiei civile a Republicii Moldova pentru anul 2021", în scopul organizării măsurilor de profilaxie a cazurilor de înec în bazinele acvatice pe perioada sezonului estival:  1.     Preşedinţii...

Sesiunea examenelor 2021 a început!

Sesiunea de examene din acest an a debutat cu prima probă pentru absolvenții de gimnaziu, alolingvi. Examenul la proba Limba și literatura română a fost susținut în 228 de instituții de învățământ din țară. Conform orarului actualei sesiuni, următoarea probă va avea loc luni, 7 iunie, la Matematică. Iar joi, 10 iunie, se va desfășura proba la limba de instruire. Ultimul examen, la Istoria românilor și universală, va fi organizat pe 14 iunie....

S-au scumpit plăcuțele de înmatriculare

S-au scumpit plăcuțele de înmatriculare pentru autoturisme. Astfel, în loc de 480 de lei pentru o plăcuță simplă, vom plăti 550 de lei. Dacă vă doriți o anumită combinație de litere și cifre,va trebui să plătiți 6050 lei. Trei litere identice și trei cifre identice costă 8250 de lei. Pentru trei litere identice și o cifră va trebui să plătiți 11 000 lei. Un cuvânt și orice combinație de 3 cifre costă 26.400 de lei. Dacă veți opta și pentru o...Stimate femei din raionul Rezina!

imagine_principala

       Pare-se că cele mai frumoase și înălțătoare cuvinte despre Măria Sa Femeia au fost scrise și rostite, ce altceva nou? Și totuși, multe încă vor mai fi scrise și rostite despre Femeie, deoarece Ea înseninează încontinuu zilele noastre, deoarece Ea emană în permanență dragoste peste tot și toate, deoarece Ea este cea care numai când privește către copiii noștri, dă lumii mai multă frumusețe, deoarece Ea este cea care găsește în fiecare zi timp pentru orice problemă și orice nevoie a celor dragi, deoarece, deși se mai plânge câteodată, o ia de la capăt în fiecare zi, mai puternică și mai hotărâtă, deoarece sufletul Ei știe ce e iubirea, cum se dăruiește și cum se primește ea. Pentru tot ceea ce reprezintă Femeia, timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primăvară, ca să-i aducă un omagiu.

   Scumpe și dragi Femei, Vă felicit din tot sufletul cu prilejul sărbătorii de 8 Martie, dorindu-Vă cât doriți sănătate, cât doriți fericire, liniște sufletească, bucurii infinite de la cei dragi, mult belșug și Înger păzitor în preajmă. Să mai aveți parte de dragoste, noroc și de multe sărbători de suflet.

Cu respect deosebit, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus