Orarul de deservire a cetăţenilor de către subdiviziunile teritoriale ale CTAS în perioada 01-15 iulie

        Ținând cont de recomandările Comisiei pentru Situaţii Excepţionale şi Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică ale Republicii Moldova, subdiviziunile teritoriale ale Casei Naţionale de Asigurări Sociale, în perioada 01-15 iulie curent, continuă să deservească beneficiarii într-un regim special pentru a proteja sănătatea cetățenilor şi specialiștilor săi și a preveni răspândirea Covid-19....

Noi reguli privind vârsta de pensionare intră în vigoare de azi, 1 iulie

        Pentru  a beneficia de pensia pentru limită de vârstă, solicitantul trebuie să atingă vârsta standard de pensionare și să contribuie la sistemul public de pensii o anumită perioadă de timp.         Începând cu azi, 1 iulie, vârsta standard de pensionare pentru femei este de 59 de ani și va crește treptat până la 63 de ani până la 1 iulie 2028. Stagiul complet de cotizare...

Acțiuni de prevenire a infecției COVID-19 în localitățile raionului

        La 29 iunie curent, angajații Secției Securitate publică a Inspectoratului de Poliție (IP) Rezina au organizat și desfășurat, în localitățile raionului, acțiuni de informare și monitorizare a restricțiilor, impuse pe perioada stării de urgență în sănătatea publică.         În cadrul măsurilor întreprinse, au fost desfășurate următoarele acțiuni de prevenire:...Stimate femei din raionul Rezina!

imagine_principala

       Pare-se că cele mai frumoase și înălțătoare cuvinte despre Măria Sa Femeia au fost scrise și rostite, ce altceva nou? Și totuși, multe încă vor mai fi scrise și rostite despre Femeie, deoarece Ea înseninează încontinuu zilele noastre, deoarece Ea emană în permanență dragoste peste tot și toate, deoarece Ea este cea care numai când privește către copiii noștri, dă lumii mai multă frumusețe, deoarece Ea este cea care găsește în fiecare zi timp pentru orice problemă și orice nevoie a celor dragi, deoarece, deși se mai plânge câteodată, o ia de la capăt în fiecare zi, mai puternică și mai hotărâtă, deoarece sufletul Ei știe ce e iubirea, cum se dăruiește și cum se primește ea. Pentru tot ceea ce reprezintă Femeia, timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primăvară, ca să-i aducă un omagiu.

   Scumpe și dragi Femei, Vă felicit din tot sufletul cu prilejul sărbătorii de 8 Martie, dorindu-Vă cât doriți sănătate, cât doriți fericire, liniște sufletească, bucurii infinite de la cei dragi, mult belșug și Înger păzitor în preajmă. Să mai aveți parte de dragoste, noroc și de multe sărbători de suflet.

Cu respect deosebit, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus