Tinerii, susținuți de administrația raionului în intențiile de viitor

         Miercuri, 15 ianuarie curent, la inițiativa Serviciului Tineret și Asistență Investițională a Cosiliului raional Rezina și cu susținerea conducerii raionului în persoana președintelui, Valeriu Ciorici, a fost desfășurat o masă rotundă privind un potențial acord de colaborare pentru atragerea investițiilor în cadrul raionul Rezina cu AO „PRO-Development”.          La întrunirea...

Flori și recunoștință pentru Mihai Eminescu

        Și iar e miez de Ghenar… Chiar dacă el nu „fulguie rar”, ca în ”Colind”-ul lui Arcadie Suceveanu, oricum, ne duce cu gândul la Mihai Eminescu – un om puternic, de o luciditate excepțională, bine ancorat în realitatea socială și, mai ales, politică a vremurilor zbuciumate în care a trăit, un ziarist de excepție, un vizionar, un reformator…         Pe 15 ianuarie...

Stimați angajați în domeniul Culturii din raionul Rezina!

       Pe 15 ianuarie țara noastră sărbătorește Ziua Culturii Naționale sub auspiciile unui moment consacrat din istoria culturii noastre: aniversarea a 170-ea de la nașterea poetului Mihai Eminescu.        Astăzi, mai mult ca oricând, în epoca globalizării, avem datoria de a pune în valoare creația marilor înaintași, a tuturor celor care au contribuit și continuă să contribuie la expresia identității...Mult stimați energeticieni din raionul Rezina!

imagine_principala

   Tradițional, an de an, pe 22 decembrie, în Republica Moldova este consemnată Ziua profesională a energeticianului, fiind și un prilej de omagiu al celor, care, prin activitatea zilnică, aduc confortul în casele noastre. Cu prilejul frumosului eveniment, din numele meu personal și al Consiliului raional Rezina, vă adresez sincere felicitări și urări de bine, pace și prosperitate, realizări și împliniri profesionale.          

   Vreau să mulțumesc tuturor energeticienilor din raion pentru efortul lor dedicat funcționării permanente a sistemului energetic național. Prea puțină lume știe câtă muncă stă în spatele gestului simplu de a aprinde lumina în fiecare seară.

   Sunt convins că profesionalismul și devotamentul, de care dați dovadă, vor garanta și pe viitor funcționarea eficientă a sistemului, siguranța energetică și servicii de calitate pentru toți consumatorii. Doresc tuturor energeticienilor multă sănătate, succese, fericire, bunăstare și liniște sufletească.

   La mulți ani!

Cu mult respect, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video postat recent

Felicitări

imagine_la_felicitare

Stimați angajați în domeniul Culturii din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Dragi locuitori ai raionului Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Mult stimați energeticieni din raionul Rezina!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare din raionul Rezina! Dragi colegi!

felicitare completă

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus