Dragi tineri din raionul Rezina!

   Сu prilejul Zilei Tineretului, am deosebită onoare de a vă transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine! Anume voi, tinerii, sunteți sursa de energie, curaj și talent! Anume voi, tinerii, sunteți viitorul și speranța zilei de mâine, a unei societăți dezvoltate și moderne! Anume voi, tinerii, aveți un rol important la dezvoltarea cursului democratic și european al Republicii Moldova! Participarea tinerilor la viața socială, politică, economică a...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 11-15 noiembrie 2019, Rezina

   În legătură cu reconstrucția liniilor electrice (demontarea liniei vechi și montarea liniei noi), va fi întreruptă furnizarea energiei electrice:   11-15 noiembrie 2019 - satul Mateuți (parțial) - 09:00-17:00.    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    11 noiembrie 2019: satele Tarasova, Trifești,...

Sala de sport renovată pentru elevii de la Liceul teoretic "Olimp" din Rezina

    Marți, 05 noiembrie curent, la Liceul teoretic "Olimp" din Rezina, în contextul Săptămânii Naționale a Tineretului, a avut loc ceremonia de deschidere a sălii de sport după o reparație generală.    Evenimentul s-a produs în prezența președintelui raionului Rezina, Vasile Gobjilă, șefului Direcției Învățământ, Tineret și Sport Rezina, Lilia Lazari, directorului LT "Olimp", Veronica Gheorghiță, profesorilor și elevilor....Stimați concetățeni de vârsta înțelepciunii!

imagine_principala

   Pe 1 octombrie, împreună cu întreaga comunitate internațională, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Persoanele în vârstă sunt un adevărat exemplu pentru întreaga societate, atât prin experiența de viață bogată, maturitatea gândirii și a luării deciziilor, precum și o serie de aptitudini și competențe care sunt, uneori, pe cale de dispariție, deși reprezintă o moștenire culturală esențială. În această zi semnificativă pentru persoanele în etate, permiteți-mi, scumpii noștri, în numele meu personal și al Consiliului raional Rezina, să-mi exprim stima și profunda admirație față de munca asiduă și devotamentul, depuse pe parcursul anilor, pe tărâmul în care ați activat, față de succesele pe care le-ați înregistrat.

   Gradul de civilizare al unei societăți se determină, mai întâi de toate, prin atitudinea față de persoanele în vârstă. Totodată, oamenii vârstnici fac parte din categoria persoanelor care cel mai mult au nevoie de ajutor din partea statului. Longevitatea este o realizare a sănătății publice, și nu o responsabilitate socială sau economică. În această Zi Internațională a Persoanelor în Etate, să ne angajăm să asigurăm bunăstarea persoanelor în etate și să promovăm participarea lor semnificativă în societate, astfel încât să putem beneficia cu toții de cunoștințele și capacitatea lor. Astăzi vă exprim întreaga stimă și admirație față de succesele și performanțele înregistrate pe parcursul anilor, dedicația și munca depusă la făurirea viitorului în care trăim - ani și caractere, care denotă alese calități sufletești, voință puternică, dragoste de viață și de țară. Vă doresc sănătate și fie ca fiecare zi  din viața dumneavoastră să fie o sărbătoare, așa cum o doriți!

Cu profund respect, Vasile GOBJILĂ, președintele raionului Rezina

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus