În atenţia locuitorilor raionului Rezina!

      În legătură cu condiţiile hidrometeorologice din ţară şi din raionul Rezina, Inspectoratul de Poliţie Rezina a mobilizat la maxim efectivul pentru a acorda ajutor cetățenilor și a-i ajuta să depășească situațiile de risc. Astfel, 31 de angajaţi se află în localităţile rurale ale raionului, monitorizând situația în comun cu edilii locali, angajaţii Secției Situații Exscepționale şi ai Reprezentanței Rezina a SA...

Mult stimați bibliotecari din raion!

   Cu ocazia sărbătorii profesionale, vă exprim profundă stimă și recunoștință, căci le meritați din plin. Munca dumneavoastră titanică întru prosperarea societății de azi și de mâine merită lauri și un trai pe potriva eforturilor intelectuale depuse zi de zi. Vă doresc multă sănătate, căci aveți în permanență nevoie de ea, multă răbdare, căci greutățile din calea activității dumneavoastră pot fi învinse doar prin calm olimpian, multă fericire, căci un bibliotec...

Felicitări lucrătorilor din gospodăria de locuințe și deservire comunală!

   Sărbătoarea profesională a lucrătorilor din gospodăria de locuințe și deservire comunală este un bun prilej pentru a ne orienta privirea și atenția către munca zi de zi a persoanelor, care asigură buna funcționare a sistemului edilitar-gospodăresc, efectuează lucrări de amenajare și salubrizare pentru toți locuitorii din orașul Rezina și satele raionului. Atâta timp cât serviciile respective funcționează în regim normal, noi, cetățenii, de...Android Client

lorem

Acum disponibil și pe Android

descarcă aplicația

Hristos a Înviat!

imagine_principala

   "Astăzi este primăvara sufletelor noastre că Domnul Hristos, ca un soare răsărind din mormânt a treia zi, a alungat iarna cea întunecată a păcatului nostru, pe El să-L lăudăm că s-a preamărit."

   Suntem în preajma Sfintelui Paști! În această zi a Înviat Hristos din morți și ne-a izbăvit de moarte, de robia păcatului și de osânda iadului. Iadul a fost golit și raiul s-a deschis. În această zi îngerii cântă împreună cu oamenii biruința vieții asupra morții. Haideți și noi cu toții să ne veselim împreună cu Biserica lui Hristos că nu mai suntem sub legăturile morții și ale întunericului. Să lepădăm, dar, întristarea, răutatea și grijile cele trecătoare, că Hristos a înnoit lumea prin Înviere. Noaptea Învierii nu cunoaște somn; ea e numai veghe, împlinire și așteptare, întru bucuria nemărginită a biruinței asupra morții. Fie ca această așteptare și bucuria să vă fie sporite de toate bunătățile lui Dumnezeu și să vă devină o necurmată înviere lăuntrică.

   Cu speranță de înnoire spirituală a vieții și de îmbogățire în fapte bune, în lumina și pacea sărbătorii Sfintelor Paști, vă îndemn ca, prin cuvânt și faptă, să duceți bucurie celor săraci și bolnavi, orfani și bătrâni, necăjiți și singuri, astfel încât și ei să simtă că Învierea Domnului Iisus Hristos revarsă peste oameni bogăția iubirii lui Dumnezeu Cel Milostiv. Hristos a Înviat!

     Mult stimați locuitori ai raionului Rezina!

   Vă îndemn ca mireasma Sfintelor Sărbători Pascale să o primiți în suflete ca un moment unic de întoarcere spre pietate, armonie, speranță, toleranță, evlavie... Cel mai frumos pe lume e atunci când suntem mulțumiți și fericiți, învățăm să ne bucurăm de dragostea, care, sigur, mulți nu o au, și mai presus de aceasta, învățăm în viață să prețuim adevăratele valori.

   Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume. Bunul Iisus, prin jertfa Lui, să vă fie alături toată viața, mereu viu în sufletul fiecăruia și astfel vom trăi veșnic. La fel, Lumina Sfântă a Învierii Lui să vă lumineze viața, pacea sfântă să vă pătrundă în case și în suflete, lacrima Lui să vă spele toate necazurile. Hristos a Înviat!

Cu respect profund pentru toți dumneavoastră, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

Video postat recent

Felicitări

imagine_la_felicitare

Mult stimați bibliotecari din raion!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Felicitări lucrătorilor din gospodăria de locuințe și deservire comunală!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Hristos a Înviat!

felicitare completă
imagine_la_felicitare

Un gând curat și senin pentru toate doamnele și domnișoarele din raionul Rezina!

felicitare completă

Prognoza meteo

Facebook

Rating site

Acasă

În sus